Resultaten voor nieuwbouw appartementen turnhout

nieuwbouw appartementen turnhout
 
Nieuwbouw appartement RESIDENTIE ELISA te Turnhout.
Beschikbaar: bij oplevering. Dokter Paul Janssenlaan 9 2300 Turnhout. Woonpark Oosthof staat voor groen wonen in de Stad. In Woonpark Oosthof kunnen wij U wederom een prachtig nieuw te bouwen appartementencomplex aanbieden met 28 appartementen variƫrend van 94.50 tot 132m.
Vivendi Vastgoed Turnhout TURNHOUT SPLICHAL.
Betaalbaar wonen tussen de Grote Markt en het Stadspark van Turnhout! Oplevering verwacht 2de helft van 2018! Stadswoningen met eigen tuin en 2 parkings, penthouses, 1, 2 en 3-slaapkamer-appartementen zullen deze plaats in de stad opnieuw doen opleven. Een veilige haven waar het aangenaam zal vertoeven zijn voor jonge gezinnen, starters, singles en ouderen.
Nieuwbouw appartement RESIDENTIE BUITENHOF te Turnhout.
Alle appartementen beschikken vooraan over ruime, zuidgerichte terrassen aan de leefruimte en achteraan over een zeer breed doch minder diep terras. Uniek aan dit project zijn de grote grondoppervlakten, wat uniek is in het centrum van Turnhout. Een centrale en rustige omgeving, veiligheid en privacy, alsook de duurzaamheid en de architectuur van het gebouw maken dat hier wonen een droom wordt.
Nieuwbouwprojecten te koop in Turnhout 2300 Zimmo.
Huis te huur in Turnhout. Garage te huur in Turnhout. Grond te huur in Turnhout. Bedrijfsvastgoed te huur in Turnhout. Kot/kamer te huur in Turnhout. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Turnhout.: Mijn favoriete panden. Mijn zoekertjes beheren.
Vansweevelt Makelaars.
Bekijk ons aanbod. Vansweevelt Makelaars 2018 SINDS 1989. Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden! Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

Contacteer ons