Meer resultaten voor nieuwe appartementen nijmegen

nieuwe appartementen nijmegen
 
Molenweg, Nijmegen Portaal.
Ga naar Hoofd menu. Na jaren van voorbereiding krijgt het terrein van het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen eindelijk zijn invulling. Veluwezoom Verkerk zal voor Portaal 109 appartementen inclusief parkeergarage realiseren. Het gaat om 82 sociale huurwoningen en 27 woningen voor Driestroom.
Koopwoningen Nijmegen Appartementen te koop in Nijmegen funda.
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Nijmegen. Huizen te koop in Nijmegen. Appartementen te koop in Nijmegen. Nieuwbouwwoning te koop in Nijmegen. Verkochte huizen in Nijmegen.
nieuwbouw Nijmegen, Hans Janssen.
U zoekt nieuwe woonruimte in de regio Nijmegen. Het is van belang dat u voordat u uw zoektocht start uw woonwensen op een rijtje zet; welke wensen zijn echt belangrijk en bij welke wensen bent u bereid concessies te doen?
Huurwoning Nijmegen, de NIEUWSTE huurhuizen in Nijmegen.
Huis te huur gezocht omgeving Nijmegen 28-09-2017 Ik ben Janneke en op zoek naar een huis. Ik heb 2 kinderen van 10 en 8 jaar. Ik ben op zoek naar een woning in de omgeving van Nijmegen. Het liefst in. Plaats een oproep. Appartementen in Gelderland.
Handelskade Nijmegen.
Meer informatie over het totale project? Waarom huren in Handelskade? 76 appartementen met parkeerplaats. van 68 tot 115 m. Appartementen gelegen op de 2e tot 9e verdieping. Direct gelegen aan de Waal. Prognose oplevering: 1e kwartaal 2016. Start verhuur medio 2015.
Appartement kopen Nijmegen.
Dit herenhuis uit 1906 is in de jaren 60 opgedeeld in 2 appartementen. Deze benedenwoning heeft. Annastraat 30-2 Nijmegen Nije Veld 160.000 k.k. 6524 GD 49 m 2 kamers benedenwoning. Omschrijving: LUXE STADSSTUDIO 49m2 OP TOPLOCATIE Op een prima locatie tegen het centrum met de beschikking over een gemeenschappelijke tuin 50 m2 en verwarmd.
Een appartement huren in Nijmegen Kamernet.
Lees over een appartement huren in Nijmegen. Een appartement huren in Nijmegen. De beste plaats om een appartement te huren in Nijmegen in Kamernet hier vind je veel verschillende soorten en maten appartementen waar jij uit kunt kiezen. Nijmegen is een oude en mooie stad waar ook veel studenten verblijven.
Nieuwbouw in Nijmegen Oosterhout Wonen in Grote Boel.
Maar wil je af en toe toch even naar de stad of verder weg? Dan is Nijmegen om de hoek en ben je met de auto binnen 20 minuten in Arnhem. Het laatste nieuws. maandag 01 mei 2017 NieuwNoord: laatste fase! Op de hoogte blijven van dit project? Schrijf u in op de nieuwsbrief. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze adviseur. Stefien Eijssen Verkoopmanager. Heeft u belangstelling voor nieuwbouwproject Wonen in Grote Boel? Meldt u zich dan aan als belangstellende via onderstaande button en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Opgeven als belangstellende. Wonen in Grote Boel is een VANWONEN project door de ogen van onze klanten. Wonen in Grote Boel is de nieuwe stijl VanWonen.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Op zoek naar een Betaalbaar en Luxe Appartement in Nijmegen?
Studeren in Nijmegen kun je op de Radboud Universiteit of aan de HAN. Geschikte woonruimte vind je in Nijmegen echter minder makkelijk. Daarom realiseert Stuworld 247 zelfstandige nieuwbouw studios in Nijmegen. Aan de Genestetlaan in Nijmegen realiseert Stuworld 228 zelfstandige studios en appartementen voor alle doelgroepen.

Contacteer ons