Resultaten voor projecten nieuwbouw appartementen

projecten nieuwbouw appartementen
 
Nieuwbouw Den Haag Nieuwbouwprojecten in Den Haag funda.
Nieuwbouw in Den Haag. Nieuwbouwprojecten in Den Haag. Nieuwbouwprojecten te huur in Den Haag. Nieuwbouwprojecten te koop in Den Haag. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouw Amstelveen 31.644 huizen in 151 regionale projecten verkoop en verhuur.
Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen. Nieuwbouw in de omgeving. De Ronde Venen. Deze site maakt deel uit van www.nieuwbouw-nederland.nl, met meer dan 186.802 nieuwbouwwoningen in 1.873 projecten de meest complete nieuwbouwsite van Nederland. Copyright 2007 2018 Nieuwbouw Nederland B.V.
Projecten QuaWonen.
We bouwden hier 44 appartementen 22 huur, 22 koop in de buurt van alle voorzieningen, en met een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Krimpenerwaard, Krimpen aan de Lek. QuaWonen is er voor mensen die naast een woning ook zorg en begeleiding nodig hebben. Op deze locatie bouwden we 16 zorgappartementen voor ASVZ. Krimpenerwaard, Krimpen aan de Lek. Een mix van 28 huurappartementen en 24 verpleeghuisplaatsen voor Zorgpartners Midden-Holland. Verder een apotheek en huisartsen, fysiotherapiepraktijk en winkelruimte. De wijk Schoonhoven Noord wordt flink vernieuwd. Onder andere met deze 20 huurappartementen en een variatie van 56 verschillende typen koopwoningen. QuaWonen verbouwt het voormalige gereformeerde weeshuis tot een woon/zorg gebouw voor 16 bewoners. Blok 4 5 Schoonhoven Noord. QuaWonen bouwt hier 11 zeer energiezuinige eengezinswoningen en 5 beganegrondwoningen met een extra kamer op de etage. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Er zijn geen projecten gevonden.
Nieuwbouw Provincie Noord-Holland Nieuwbouwprojecten in Provincie Noord-Holland funda.
Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat. Heb je behoefte aan meer informatie, of lees je graag alles over cookies? Sla dan ons cookiebeleid er eens op na.
Mercatus Onze projecten Nieuwbouwprojecten Suyderpoort.
Wonen met ADL-assistentie in een Fokuswoning. Home Onze projecten Nieuwbouwprojecten Suyderpoort. Mercatus bouwt 29 appartementen op de hoek Nagelerstraat/Baardmezenstraat in Emmeloord. Op de hoek van de Nagelerstraat en de Baardmezenstraat bouwt Mercatus het appartementengebouw Suyderpoort. Het gebouw bestaat uit 29 appartementen die zijn verdeeld over de begane grond en 4 verdiepingen.
Nieuwbouw Utrecht projectoverzicht.
Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen. Nieuwbouw in de omgeving. Deze site maakt deel uit van www.nieuwbouw-nederland.nl, met meer dan 188.415 nieuwbouwwoningen in 1.899 projecten de meest complete nieuwbouwsite van Nederland. Copyright 2007 2018 Nieuwbouw Nederland B.V.
Nieuwbouw in Amsterdam Amsterdam Woont.
Nieuws over nieuwbouwprojecten. Behalve nieuwbouwaanbod vind je op Amsterdam Woont veel nieuws over nieuwbouw in Amsterdam en regio. Ook over projecten die nog niet in verkoop of verhuur zijn. Zo kun je je van tevoren oriƫnteren en je op tijd inschrijven.
Nieuwbouw van Puur Makelaars actueel aanbod.
Vlakbij het centrum. Haarlem Nieuwbouw De Scheepmaker Nieuwbouwproject aan het Spaarne in Haarlem met 45 appartementen en 10 kadewoningen. Bekijk nieuwbouwproject Nieuwbouw De Scheepmaker. 8 luxe appartementen. Parkeren eigen terrein. Bloemendaal Nieuwbouwproject Vijverweg 14 Nieuwbouwproject Vijverweg 14 bestaat uit 8 luxe nieuwbouw koopappartementen.
Nieuwbouw Nederland, 186.802 nieuwbouw woningen in 1.873 nieuwbouwprojecten.
Over Nieuwbouw Nederland. Met 186.802 nieuwbouwwoningen in 1.873 projecten biedt Nieuwbouw Nederland veruit het meest complete overzicht van Nederlandse nieuwbouwprojecten. Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat daardoor nieuwbouw van vrijwel alle gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop als huur.
Nieuwbouw Den Bosch projectoverzicht.
Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen. Nieuwbouw in de omgeving. Deze site maakt deel uit van www.nieuwbouw-nederland.nl, met meer dan 186.802 nieuwbouwwoningen in 1.873 projecten de meest complete nieuwbouwsite van Nederland. Copyright 2007 2018 Nieuwbouw Nederland B.V.

Contacteer ons