Meer resultaten voor nieuwbouw appartementen hoofddorp

nieuwbouw appartementen hoofddorp
 
Nieuwbouw Hoofddorp Nieuwbouwprojecten in Hoofddorp funda.
Nieuwbouw in Hoofddorp. Nieuwbouwprojecten in Hoofddorp. Nieuwbouwprojecten te huur in Hoofddorp. Nieuwbouwprojecten te koop in Hoofddorp. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouw in Hoofddorp ZuiderHoeven.
Nieuwbouw project ZuiderHoeven is bijzonder fraai gesitueerd aan de zuidrand van Hoofddorp. Hier kunt u wonen in een landelijke en dorpse omgeving maar met alle voorzieningen van de stad in de directe nabijheid. In nieuwbouwproject ZuiderHoeven komen 103 aantrekkelijke koop en huurwoningen met een fraaie architectuur in boerderijstijl, gesitueerd rondom sfeervolle groene hofjes. Een gevarieerd aanbod van ruime rij en hoekwoningen, twee-onder-een-kappers en enkele appartementen.
Nieuwbouw Hoofddorp: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
Nieuwbouw in Hoofddorp. Fantaseert u wel eens over het bouwen van uw eigen droomhuis? Dan is Boseilanden in Hoo. woningen in verkoop. Bewaar en vergelijk! Nieuwbouw in Hoofddorp. Timpaan ontwikkelt aan de Kruisweg 835 in Hoofddorp het project Het Gemaalhuis.
Koopwoningen Hoofddorp Appartementen te koop in Hoofddorp funda.
Appartementen te koop in Hoofddorp. Nieuwbouwwoning te koop in Hoofddorp. Verkochte huizen in Hoofddorp. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouwproject in een karakteristieke Engelse stijl Nieuwbouw in Hoofddorp Tudorpark. Tudorpark is stijlvol wonen vlakbij Amsterdam en Haarlem Nieuwbouw in Hoofddorp Tudorpark.
Tudorpark ligt op een uitstekende locatie. Het ligt aan de zuidkant van Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer. Als het gaat om voorzieningen, cultuur, horeca, zorg en onderwijs is het een van de beste gemeenten van Nederland Bron: Onderzoek Elsevier, beste gemeenten 2014.
LUX Hoofddorp in Hoofddorp 2132 AX: Project te koop. Keijser Drieman Hoofddorp.
De energiezuinige appartementen krijgen een hoogwaardig opleveringsniveau met vloerverwarming, een comfortabele badkamer voorzien van modern sanitair en een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m Inhoud 0 m Start Verkoop 26 november 2016 Aantal kavels 34 Aantal Bouwtypes 11 Vrij 34 Woningtypen Appartement. Route van naar, 2132 AX Hoofddorp.
Deze website is nog in aanbouw.
Projecten Gemeente Haarlemmermeer.
Zuiderhoeven is een kleinschalige woningbouwontwikkeling ten zuiden van Hoofddorp. Op een totale oppervlakte van 31.000 m2 worden maximaal 120 woningen gebouwd. Het project Nieuwe Kom is gestart om het woon, leef en werkklimaat van het centrum in Nieuw-Vennep te verbeteren.
Nieuwbouw Haarlemmermeer projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Alle projecten Timpaan.
Herstructurering van de Rooie Buurt in Katwijk met renovatie van de bestaande voorraad en nieuwbouw aan de rand van het centrum. De Venne Deelplan 15 en 16 Getsewoud. Timpaan heeft in Nieuw-Vennep in samenwerking met Slokker Vastgoed 247 koopwoningen in 6 verschillende woningtypen ontwikkeld. Deelplan 13 Getsewoud. In samenwerking met Slokker Vastgoed zijn 319 koopwoningen, 23 appartementen en 22 singelwoningen gerealiseerd. Eiland 1 Floriande. In samenwerking met het Bouwfonds vof Haarlemmermeer West zijn 216 woningen gerealiseerd. Eiland 3 Floriande. In samenwerking met het Bouwfonds zijn 352 woningen in negen woningtypen gerealiseerd. In de vinexwijk Floriande de Hoven in Hoofddorp heeft Timpaan 60 koopwoningen en 25 huurwoningen ontwikkeld.

Contacteer ons