Op zoek naar nieuwbouw appartementen leidschenveen?

nieuwbouw appartementen leidschenveen
 
Nieuwbouw in Leidschenveen Aureliushof.
Met de bouw is gestart! Bekijk hier nieuwbouwprojecten uit de buurt. De woningen van Nieuwbouwproject Aureliushof zijn 100% verkocht. De informatie over Aureliushof is van de website gehaald. Woningen en appartementen in de Regio. AM ontwikkelt in de regio meerdere nieuwbouwprojecten.
De 5 Torens Schouten.
Den Haag Leidschenveen. Nieuwbouw 145 appartementen, De 5 Torens, Leidschenveen. Schouten De Jong Projectontwikkeling B.V, Voorburg. Mensen willen aangenaam en veilig wonen en werken. Opdrachtgevers willen rendement op korte en lange termijn. Vanuit deze wensen ontwikkelen wij woningen voor starters, jonge gezinnen, empty-nesters, senioren en andere groepen, soms in combinatie met zorgconcepten en andere voorzieningen.
Nieuwbouw en projecten Staedion Den Haag.
Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst begin juli 2017 is een belangrijke stap gezet voor de nieuwbouw van circa 160 appartementen in Ypenburg. Het gebouw komt tegen het zwembad Hofbad aan te staan. We bouwen circa 160 twee en driekamerappartementen in verschillende huurklassen.
Ik woon dichtbij Heijmans Leidschenveen.
In DICHTBIJ woon je in een gezellige wijk met 38 nieuwbouwwoningen op de hoek van de Zoetermeerse Rijweg en de Emmy Belinfantedreef in Leidschenveen. Welke type woning ook je favoriet is, onze royale woningen hebben volop ruimte en zijn aan te passen aan al jouw woonwensen.
Leidschenveen, 89 appartementen Zicht op Leidschenveen De Jong Rutten.
Leidschenveen, 89 appartementen Zicht op Leidschenveen. 3 maart, 2017. BPD koos voor de nieuwbouw van 89 appartementen Zicht op Leidschenveen te Leidschenveen voor K-Vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten. In Zicht op Leidschenveen zullen uiteindelijk 89 appartementen, waarvan 43 koopappartementen, worden gerealiseerd.
Te koop appartement in Leidschenveen, Den Haag Trovit.
2492 TM, Den Haag, Zuid-Holland. Leidschenveen In het meest gewilde deelgebied van Leidschenveen, direct aan waterpartij gelegen schitterend 3 voorheen 4 kamer top. Rapporteren Bekijk huis. huisadvertenties.nl 26 dagen geleden. Appartement in Den Haag Zuid-Holland. 2492 TR, Den Haag, Zuid-Holland.
Nieuwbouw zoeken in Leidschenveen? Overzicht van alle Nieuwbouwwoningen.
Nieuwbouwwoningen in leidschenveen. Nieuwbouw locatie: Home Zuid-Holland Den Haag. Sorteer op: Prijs. Richting: Naar boven A-Z. Naar onder Z-A. Resultaten per pagina: 5. Nieuwe Floris Voorburg Type.: woningen en appartementen. Vergelijk Hypotheekrente Klik hier. Het nieuwe Damplein Leidschendam Vergelijk Hypotheekrente Klik hier.
Huurwoningen in Den Haag Leidschenveen-Ypenburg. Appartementen in Den Haag Leidschenveen-Ypenburg. Bekijk alle beschikbare in Den Haag Leidschenveen-Ypenburg.
Ben je op zoek naar een woning te koop of te huur in Den Haag Leidschenveen-Ypenburg? Dan ben je op de juiste plek! Krijg een overzicht van beschikbare appartementen, huizen en andere woonruimtes in Den Haag Leidschenveen-Ypenburg op deze pagina.

Contacteer ons