Zoeken naar nieuwbouw appartementen te koop lier

nieuwbouw appartementen te koop lier
 
Nieuwbouwprojecten te koop in Lier 2500 Zimmo.
Appartement te koop in Lier. Huis te koop in Lier. Garage te koop in Lier. Grond te koop in Lier. Bedrijfsvastgoed te koop in Lier. Kot/kamer te koop in Lier. Kijk anders ook eens bij de te huur sectie.: Immo te huur in Lier.
Immo Patio bvba Sion Fase 1 appartementen.
Bekijk op kaart. Prachtige nieuwbouwappartementen in fase 1 van het Sion woonproject, gelegen aan de splitsing van de Kleine en Grote Nete, op wandelafstand van het charmante centrum van Lier! In deze fase worden er 64 appartementen en 19 woningen verkocht die allen beantwoorden aan de hoogste eisen op vlak van energiezuinigheid en comfortabel wonen!
Appartement te koop in Lier 2500 hebbes.
Appartementen te koop in Lier 2500. Zoeken op reistijd. favorite favorite_border Appartement te koop. Verkoop uit de hand. 2 slpk Parelstraat 2500 Lier. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Appartement te koop. Verkoop uit de hand. 2 slpk Op Aanvraag 2500 Lier.
Appartement nieuwbouw lier Trovit.
2500, Lier, Provincie Antwerpen. Nieuwbouw appartementen in sion fase 2! Moderne nieuwbouwappartementen in fase 2 van het Sion woonproject, gelegen aan de splitsing van de. Rapporteren Bekijk huis. Immoweb.be 30 dagen geleden. Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers Appartement te koop. 2500, Lier, Provincie Antwerpen.
Error Title.
Appartementen te koop in Lier 2500 Zimmo.
Appartement 1 slaapkamer te koop in Lier. Appartement 2 slaapkamers te koop in Lier. Appartement 3 slaapkamers te koop in Lier. Appartement 4 slaapkamers te koop in Lier. Appartement 5 slaapkamers te koop in Lier. Alle appartementen te koop in Lier.
Dungelhoeff Lier Te koop.
Klik hierboven op het appartement naar keuze om het grondplan te openen. Wonen zoals je het wenst. In deze groene Lierse long vind je nu uiterst kwalitatieve appartementen die het maximum bieden voor jouw budget. In de ruime parkappartementen voelt iedereen zich onmiddellijk thuis, ook jonge gezinnen. Tenzij je kiest voor een appartement in het kopgebouw, waar een hedendaags interieur en gezelligheid samengaan. De woonentiteiten zijn niet alleen architecturaal hoogstaand maar ook bijzonder functioneel. Zo heeft elke entiteit zijn eigen ondergrondse parkingvan, waaruit je je woonst rechtstreeks bereikt. Dat is erg handig en zorgt er bovendien voor dat het bovengronds overal uitnodigend groen en veilig blijft. 1 SLPK APP. 2 SLPK APP. PRIJS VANAF 226.183. 3 SLPK APP. VCRO: Vg Wg Gdv Gvkr Vv Gab. Prijzen exclusief notariskosten, BTW en registratierechten. EPB-attest beschikbaar ongeveer een maand na voorlopige oplevering. Mechelsesteenweg 28, Lier.

Contacteer ons