Op zoek naar nieuwbouw appartementen brugge?

nieuwbouw appartementen brugge
 
Nieuwbouwprojecten te koop in Brugge deelgemeenten Zimmo.
Hoedenmakersstraat 2 8000 Brugge. Zimmo Code 10021BY. Appartement TK 7 v.a. Bedrijfsvastgoed TK 2 v.a. Garage TK 19 v.a. Vaartdijkstraat 36 8200 Sint-Michiels. Zimmo Code 1002763. Unieke nieuwbouw won. Huis TK 2 v.a. Unieke nieuwbouw won. Vossensteert 170 8310 Assebroek.
Nieuwbouw te koop in Brugge Nieuwbouwproject Augustijnenhof te Brugge Dewaele.
Het verdiept schrijnwerk, de verdiepte kroonlijst, de speelsheid waarmee de raamopbouw is bedacht, dragen toe aan een herkenbaar ontwerp waarbij het statische muurdam en dynamische aspect speelsheid van de gevelopeningen als het ware verweven wordt. Alle appartementen worden daar waar mogelijk uitgerust met een ruim terras in hardhout die uitgeeft op het rustige binnengebied in het centrum van de stad. Indeling van een appartement te koop.: leefruimte met open keuken. 1, 2 of 3 slaapkamers. Indeling van een woning te koop.: inkomhal met gastentoilet. 1 of 3 slaapkamers. leefruimte met open keuken. Het nieuwbouwproject Augustijnenhof biedt u tal van troeven zoals.: centrale ligging in het historische centrum van Brugge. 750 meter van winkelcentra. 400 m van scholen. 550 meter van de Grote Markt. verkoop onder registratie en BTW-stelsel. stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Maak nu uw vrijblijvende afspraak voor bijkomende inlichtingen en een bezoek aan het nieuwbouwproject Augustijnenhof. Toch nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we u kunnen verder helpen met uw zoektocht naar Immo. lastenboek commerciƫle ruimte. Nieuwbouw in Brugge in trek!
Nieuwbouw te koop in Brugge Nieuwbouwproject Nieuw Brugge te Brugge Dewaele.
Nieuwbouwproject Nieuw Brugge omvat 2 verschillende appartementsgebouwen. De A-blok voorziet 44 verschillende appartementen te koop en de B-blok heeft 51 appartementen te koop. Ondergronds worden er tevens 136 parkeerplaatsen te koop aangeboden. Beide appartementsgebouwen voorzien zowel appartementen met 1 als 2 slaapkamers.
Nieuwbouw te koop in Brugge Dewaele.
Overtuigd van ons aanbod nieuwbouw te koop in Brugge? Bekijk ook eens ons aanbod appartementen te koop in Brugge Dewaele heeft ook een ruim aanbod huizen te koop in Beernem. Ook als je liever iets huurt in Brugge helpen we je graag verder.
Nieuwbouw Immo Delbecque.
Het nieuwbouwproject San Siro is een klassevol project bestaande uit verschillende appartementen, kantoorruimtes en woningen, gelegen op een prachtige site tussen de Koning Albert I-laan en de Veldstraat te Sint-Michiels, op wandelafstand van het treinstation van Brugge, bushaltes, winkels, scholen, Brugge Centrum en eveneens vlakbij de op en afrit van de autostrade.
Nieuwbouwprojecten te koop in Brugge 8000 Zimmo.
Huis te huur in Brugge. Garage te huur in Brugge. Grond te huur in Brugge. Bedrijfsvastgoed te huur in Brugge. Kot/kamer te huur in Brugge. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Brugge.: Immo te koop in Koolkerke 8000.
Error Title.

Contacteer ons