Op zoek naar nieuwbouw appartementen hoorn?

nieuwbouw appartementen hoorn
 
TOREN luxe appartementen te Hoorn.
ICOON VAN HOORN. Altijd al eens boven de stad uit willen kijken? Of juist heerlijk aan een binnentuin willen wonen, met de stad om de hoek? TOREN biedt 209 appartementen, elk met een heel eigen verhaal. Van klein en betaalbaar voor bijvoorbeeld éénpersoonshuishoudens, voor vrienden die bij elkaar willen wonen, tot groots en luxe met bijvoorbeeld de penthouses Blue Horizon en Blue Sky, en alles wat hier tussen zit.
De Beeldhouwer.
De Beeldhouwer fase II, bestaat uit 83 koopappartementen aan de Nieuwe Steen 2A in Hoorn. Centraal gesitueerd tegenover het gemeentehuis, om de hoek van winkelcentrum De Huesmolen en op steenworp afstand van het sfeervolle centrum en het station. Extra pluspunt: alle woningen zijn zéér betaalbaar.
Home: Missiehuis Hoorn.
Na lange tijd krijgt dit gebouw weer een functie; hier kunt u straks geweldig wonen in een monumental pand, op nog geen tien minuten fietsen van historisch Hoorn. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. MISSIEHUIS / NIEUWBOUW. Er valt heel veel te kiezen in het nieuwe Missiehuis; grote appartementen, kleine of iets er tussenin.
Wonen in Hoorn.
Op loopafstand ligt het NS-station Hoorn met een rechtstreekse verbinding naar onder andere Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Je zit al snel in de hoofdstad 30 minuten. Naast de vele treinverbindingen beschikt Hoorn ook over een groot aantal busverbindingen. De appartementen zijn op fietsafstand van het centrum van Hoorn met al haar voorzieningen.
Intermaris Nieuwbouwprojecten.
Hieronder vindt u een overzicht. Per project krijgt u meer informatie en waar mogelijk verwijzen wij u door naar de projectsite. Klik hier voor het overzicht van onze wijk en buurtverbeteringsprojecten. Kop West, Purmerend. Nieuwe Steen 21. Jaarschijf prestatieafspraken Hoorn.
De Beeldhouwer in Hoorn 1625 HV: Project te koop. De Stijl Makelaardij B.V.
De Beeldhouwer, appartementen om van te houwen. Vlakbij het centrum van Hoorn wordt het unieke project De Beeldhouwer gerealiseerd. In totaal 49 appartementen vanaf 34 m tot 91 m. De appartementen worden afgewerkt, inclusief keuken, badkamer, balkon, berging en parkeerplaats op het privé parkeerterrein.
Delta Lloyd verwerft nieuwbouwappartementen Hoorn Vastgoedmarkt.
Nieuwbouwproject TOREN in Hoorn. De appartementen maken deel uit van de ontwikkeling TOREN, een omvangrijk woningproject van Scholtens Groep dichtbij het stadscentrum van Hoorn. TOREN zal bestaan uit 209 appartementen in een markante woontoren van ruim 55 meter hoog en een schoudergedeelte van zes lagen.
Nieuwbouw Hoorn 5.094 huizen in 29 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Hoorn omvat de volgende plaatsen en kernen: Kersenboogerd-Zuid, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Grote Waal, Binnenstad, Hoorn-Noord, Bangert en Oosterpolder, Kersenboogerd-Noord, Blokker, Zwaag, Venenlaan-kwartier, Nieuwe Steen, Noord, GM_NAAM. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Koopwoningen Hoorn Nh Appartementen te koop in Hoorn Nh funda.
2 1621 LN Hoorn Nh. Nieuwbouwproject Onderdeel van nieuwbouwproject 17 appartementen aan de Westerdijk in Hoorn Vergelijkbare woningen in project 17 appartementen aan de Westerdijk in Hoorn.: 9 80 m 3 kamers 345.000 v.o.n. 8 82 m 3 kamers 343.500 v.o.n.
Holenkwartier Onverwachts Hoorn.
Holenkwartier ligt op loop en fietsafstand van de binnenstad én het Markermeer en te midden van de sportvelden van Always Forward, Sauna Suomi en Sportcentrum Hoorn. Wonen in Holenkwartier is wonen op een bijzonder plek. Holenkwartier biedt ruimte aan circa 250 koopwoningen en 60 sociale huurwoningen. Het gaat dan ook om een verscheidenheid aan woonvormen voor een brede en dynamische doelgroep. Zo vind je er koop en huur appartementen, woningen met tuin of stadswoningen.

Contacteer ons