Resultaten voor nieuwbouw appartementen nieuwegein

nieuwbouw appartementen nieuwegein
 
Nieuwbouw Nieuwegein 26.027 huizen in 111 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Nieuwegein omvat de volgende plaatsen en kernen: Galecop, Batau Boord, Fokkesteeg, Batau Zuid, Jutphaas ersloot, Doorslag, Zuilenstein, Vreeswijk, Hoogzandveld, Zandveld, Stadscentrum, Lekboulevard, Blokhoeve, Merwestein, Huis de Geer. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Meentwal Nieuwegein: hypermodern wonen in sfeer van industrieel erfgoed Plegt-Vos.
Begin 2017 is Plegt-Vos gestart met de bouw van het appartementencomplex Meentwal te Nieuwegein. De 96 appartementen variëren in oppervlakte tussen de 75 en 150 m2 en beschikken over een eigen buitenruimte, berging en parkeerplaats. Ook de aangrenzende bestaande openbare parkeergelegenheid krijgt een update. Het ontwerp van Hans Been architecten is geïnspireerd op het wereldberoemde Flatiron building het strijkijzergebouw in New York. Op de kopse kanten van het V-vormige gebouw is de relatie met industrieel erfgoed goed zichtbaar in de toegepaste mozaïeken van de scheepskraan en het fabrieksgebouw. Het ontwerp is uitgetekend aan de hand van BIM, waarbij ook de ondersteuningssteiger is uitgetekend in 3D. Er komen twee groene" trappenhuizen aan de binnenzijde van het gebouw. Onder het het gebouw bevinden zich 41 parkeerplaatsen en buiten het gebouw de overige parkeerplaatsen. Het appartementencomplex, nabij de oude zeepfabriek gelegen, combineert de sfeer van oud industrieel erfgoed met een hypermoderne woonomgeving voorzien van duurzame oplossingen zoals het gebruik van stadsverwarming en in totaal 388 zonnepanelen op het dak. Nieuwbouw Projecten Appartementen.
Nieuwbouw Welkom bij Gevaert Makelaars Nieuwegein.
Bekijk hieronder het aanbod van onze nieuwbouw projecten. Klik hier om terug te keren naar de homepage. Kavels Blokhoeve Eiland. Tussen de AC Verhoefweg, Taludweg en Symfonielaan bevindt zich de woonwijk Blokhoeve, gelegen in het noordelijk deel van Nieuwegein en grenzende aan Utrecht en liggende nabij de uitvalswegen A2, A12 en A27.
Koopwoningen Nieuwegein Appartementen te koop in Nieuwegein funda.
Toon 73 resultaten. Pagina 1 rbzsuzwexdurtybduasccctyc Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Nieuwegein. Huizen te koop in Nieuwegein. Appartementen te koop in Nieuwegein. Nieuwbouwwoning te koop in Nieuwegein. Verkochte huizen in Nieuwegein.
108 appartementen Blokhoeve.
De appartementen zijn in Nieuwegein het sluitstuk van Blok-Oost in de wijk Blokhoeve. In totaal realiseert Trebbe in opdracht van Portaal 108 appartementen verdeeld over drie blokken van 36 woningen. Elk blok krijgt een lift waardoor de woningen geschikt zijn voor één en tweepersoons huishoudens van alle leeftijden.
Nieuwbouw Van Nieuwenhuizen N.V. Nieuwegein. foto-media. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
Alles over nieuwbouw kopen. Binnenkort in verkoop. Zoek op kaart. inloggen met facebook aanmelden met google. Blijf op de hoogte. van alle ontwikkelingen rond Van Nieuwenhuizen N.V. Interesse onder project. Interesse onder regio. Van Nieuwenhuizen N.V. 1 beschikbare kavel. START VERHUUR 17 JANUARI VIA DE PROJECTWEBSITE HURENINVNH.NL. Aan de Meentwal in Nieuwegein, op de plek waar vroeger de Van Nieuwenhuizen N.V. fabriek stond, verrijst een geweldig nieuw industrieel appartementencomplex met daarin 96 huurappartementen. Het complex biedt een prachtig uitzicht over het Merwedekanaal en bevindt zich op loopafstand van het stadshart van Nieuwegein en dichtbij het authentieke Vreeswijk. Hier komt de rijke historie weer tot leven. Van Nieuwenhuizen N.V. is een zevenlaags complex met 96 appartementen, waarvan 88 met een middeldure huur.
Opening nieuwbouw 42 appartementen te Nieuwegein Plegt-Vos.
Opening nieuwbouw 42 appartementen te Nieuwegein. Opening nieuwbouw 42 appartementen te Nieuwegein. 15.04.2015 Op vrijdag 10 april 2015 is in de stralende zon de officiële opening verricht van de nieuwbouw van 42 appartementen aan de Nedereindseweg in de wijk Jutphaas te Nieuwegein.
Nieuwbouw Nieuwegein projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw Nieuwegein Nieuwbouwprojecten in Nieuwegein funda.
Nieuwbouw in Nieuwegein. Nieuwbouwprojecten in Nieuwegein. Nieuwbouwprojecten te huur in Nieuwegein. Nieuwbouwprojecten te koop in Nieuwegein. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
77 Nieuwbouw appartementen in Nieuwegein NederWoon.
Verhuurder Inloggen BeheerDossier. VvE-lid Inloggen VvE Dossier. 77 Nieuwbouw appartementen in Nieuwegein. 77 Nieuwbouw appartementen in Nieuwegein. Nieuw in Nieuwegein! WB27 BV heeft NederWoon de verhuur en beheeropdracht gegeven voor 77 nieuwbouw appartementen in het getransformeerde kantoorpand aan de Wattbaan in Nieuwegein.

Contacteer ons