Resultaten voor nieuwbouw appartementen oosterhout

nieuwbouw appartementen oosterhout
 
Projecten en woningbouwprojecten Gemeente Oosterhout.
Thuisvester heeft plannen gemaakt voor de realisatie van 48 wooneenheden voor jongeren in de vorm van een één en tweepersoons huishoudens. Contreie, De Vrachelen Woningbouw. Wonen in een landschappelijke omgeving, vlakbij het centrum van Oosterhout en zelf uw eigen droomhuis creëren?
Woningen/appartementen Warandepoort Oosterhout Hazenberg.
Keiweg 24, 4901 JA Oosterhout. 0162 447 447 Mail Van de Water Makelaardij. Glansrijk wonen in het groen. Aan de oever van het Wilhelminakanaal, in de schaduw van de Warandelaan, ontwikkelt Hazenberg Bouw samen met Thuisvester een levendige buurt voor jong en oud. Het gevarieerde plan aan het Paterserf bestaat uit 48 appartementen, 25 rijwoningen en 8 patiowoningen voor de verhuur en 15 appartementen, 8 twee-onder-een-kap woningen en 5 vrijstaande woningen in de vrije verkoop.
Appartementen Santrijn Nieuwbouw Oosterhout.
Huurwoningen en appartementen. Nieuwbouw in de omgeving. Gilze en Rijen. Loon op Zand. Deze site maakt deel uit van www.nieuwbouw-nederland.nl, met meer dan 177.682 nieuwbouwwoningen in 1.791 projecten de meest complete nieuwbouwsite van Nederland. Copyright 2007 2018 Nieuwbouw Nederland B.V. Disclaimer Privacy Statement Cookiebeleid. Aanmelden Wachtwoord vergeten. Nieuw bij Nieuwbouw Oosterhout?
Nieuwbouw Gemeente Oosterhout.
Nieuwbouw in Oosterhout. De gemeente Oosterhout is momenteel bezig met een paar grote nieuwbouwprojecten. Het grootste uitbreidingsproject vindt momenteel ten westen van de stad plaats in het gebied Vrachelen. Daarnaast zijn er ook enkele inbreidingslokaties. Dit zijn bestaande lokaties in de stad die worden gesloopt en waar nieuwe woningen worden geplaatst.
Nieuwbouw Oosterhout 1.504 huizen in 48 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Oosterhout omvat de volgende plaatsen en kernen: Dommelbergen, Oosterheide, Slotjes, Vrachelen, Oosterhout-Centrum, Strijen, Dorst, West, Leijsenakkers, Oosteind, Den Hout, Buitengebied Oosterhout, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Wonen aan het Markkanaal in Oosterhout 4906: Project te koop. Oosterhout.
Luxe wonen met een ruime keuze uit maar liefst 8 verschillende types, variërend. Route van naar, 4906 Oosterhout. Op de hoek van Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan met de sluis tussen het Markanaal en het Wilhelminakanaal zal dit schitterend kleinschalig appartementengebouw gaan verrijzen. Luxe wonen met een ruime keuze uit maar liefst 8 verschillende types, variërend in grootte van ca. 90 160 m woonoppervlakte. Alle appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, één of meerdere balkons of dakterrassen, een berging op de begane grond en minimaal 1 parkeerplaats.
Nieuwbouw Oosterhout nieuwbouwproject Santijnpark Oosterhout Van Wanrooij Van Wanrooij.
Prettig wonen in het gezellige Oosterhout. Bij het Santrijnpark in Oosterhout ontwikkelt Van Wanrooij rijwoningen en 3 parkvillas met appartementen. Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen omtrent het plan. Bekijk alle afbeeldingen. Wonen in het Santrijnpark.
Nieuwbouw Projecten te koop en te huur Oosterhout.
1 2 3 4. Keiweg 24 4901 JA Oosterhout T 0162 447 447 nieuwbouw@vandewatergroep.nl bog@vandewatergroep.nl makelaardij@vandewatergroep.nl. Keizerstraat 91/ 93 4811 HL Breda T 076 5 242 400 nieuwbouw@vandewatergroep.nl bog@vandewatergroep.nl breda@vandewatergroep.nl. Bredaseweg 368 5037 LG Tilburg T 013 5 952 952 nieuwbouw@vandewatergroep.nl bog@vandewatergroep.nl tilburg@vandewatergroep.nl.
Koopwoningen Oosterhout Nb Appartementen te koop in Oosterhout Nb funda.
Toon 48 resultaten. Pagina 1 auwaswrfubtvbrzzwqsttzswerfrsa Pagina 2 Pagina 3. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Oosterhout Nb. Huizen te koop in Oosterhout Nb. Appartementen te koop in Oosterhout Nb. Nieuwbouwwoning te koop in Oosterhout Nb. Verkochte huizen in Oosterhout Nb.
Appartement oosterhout Trovit.
Jaap.nl 30 dagen geleden. Vondelinghof, 27 4908 DV Oosterhout. 4908 DV, Oosterhout, Noord-Brabant. V O N D E L I N G H O F nummer 27 te Oosterhout. 3-Kamerappartement met berging, lift en parkeerterrein, gelegen in een rustige straat in de.

Contacteer ons