Op zoek naar nieuwe appartementen amsterdam?

nieuwe appartementen amsterdam
 
FRAME AMSTERDAM Nieuwbouw appartementen aan het IJ!
Frame Amsterdam betekent eigenlijk wonen op één van de mooiste plekjes van de Houthaven in Amsterdam. Deze gouden vuurtoren zal het nieuwe architectuurbaken worden van Amsterdam. De appartementen kenmerken zich met name door hun luxe, hoogwaardige afwerkingsniveau en prachtige uitzichten.
Holland Park.
Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie designappartementen vanaf 180.000 t/m 700.000. Dit vind je aan de nieuwe grachtengordel van de spraakmakende woonwijk Holland Park op slechts 10 minuten van Amsterdam. Holland Park maakt betaalbaar wonen mogelijk, in schitterende appartementen tussen de 45 m en 100 m.
Nieuwbouw in Amsterdam-Noord Banneplein.
In januari 2016 zijn de leerlingen van basisschool Dalton IKC Zeven Zeeën begonnen in hun nieuwe school aan de Statenjachtstraat.Hiermee is de vernieuwing van de Banne echter nog steeds niet voltooid. Deze site informeert u over de nieuwste ontwikkeling, die van nieuwbouw aan het Banneplein. Nieuw aanbod Banneplein. In de afgelopen periode zijn de studios en appartementen in blok 1, 3a en 3b alle verkocht. Begin 2018 gaat de bouw hiervan dan ook daadwerkelijk van start. Zeer binnenkort start ook de verkoop van de 26 bijzondere eengezinswoningen in blok 2 13 en blok 4 13. Meer informatie over deze woningen vindt u hier. Via het belangstellingsformulier kunt u uw belangstelling voor één of meerdere woningen kenbaar maken. U kunt dan ook per type de kenmerken zien en lezen. De genoemde prijzen zijn nog indicatief. Bij de start van de verkoop meer informatie vanaf februari 2018 zullen de definitieve prijzen kenbaar worden gemaakt. ERA van de Steege Projectmakelaars. 1025 WP AMSTERDAM.
pontsteiger.
Nog maar enkele appartementen beschikbaar. Mis uw kans niet om te wonen in dit iconische project. Pontsteiger is een unicum. Spraakmakend van ontwerp. Groots, aan het water. Pionierend in de Houthaven, de upcoming buurt van Amsterdam waar de geschiedenis nog doorklinkt in rafelranden en creatieve initiatieven.
Nieuwbouw in Amsterdam Amsterdam Woont.
Vind jouw nieuwbouw in regio Amsterdam. Toon de resulaten. Bouw Woon Leef. Bekijk alle videos. Bekijk alle nieuwsberichten. Vanaf wo 14 feb te huur: compleet gerenoveerde appartementen in Bakemabuurt Adam Nieuw-West. 11 februari 2018. De Gijsbrecht: 62 comfortabele huurappartementen voor 55-plussers.
Nieuwbouw Amsterdam projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Cruquius Wonen in Amsterdam aan het water. Cruquius_new_assets.
Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam. Facebook 10 augustus. In de webserie Inspiratie van de architect laten we de architecten achter Cruquius aan het woord en vertellen zij alles over hun inspiratie voor dit project. In deze aflevering spreken we met Jeroen Geurst, de architect van Cruquius 1.1.
De Nieuwpoort appartementen Amsterdam.
De appartementen en penthouses beschikken naast een eigen buitenruimte, over een grote gezamenlijke binnentuin, een eigen overdekte parkeer-garage en een inpandige fietsenstalling. De Nieuwpoort is gevestigd in de Nieuwpoortstraat in het hart van het hippe Bos Lommer op loopafstand van de Westergasfabriek en het Westerpark. Schrijf je nu in. Heeren Makelaars B.V. Stadionweg 75 Hoek Minervaplein. 1077 SE Amsterdam.
Nieuwbouw Amsterdam Nieuwbouwprojecten in Amsterdam funda.
Nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Nieuwbouwprojecten te huur in Amsterdam. Nieuwbouwprojecten te koop in Amsterdam. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Appartement huren in de Wibautstraat, Amsterdam Huren in Floor.
Wat dacht je van huren in Floor? Hier woon je aan de geüpgrade Wibautstraat die inmiddels tot één van de hotspots van Amsterdam behoort door de vele horecagelegenheden die zich hier ontpoppen. Voor een boodschap hoef je nooit ver. De supermarkt vind je op de begane grond van Floor. Daarbij stoppen de metro en tram voor de deur en vind je om de hoek allerlei winkels. De bouw van het appartementencomplex vordert al gestaag. De nieuwe bewoners kunnen in het eerste kwartaal van 2018 hun nieuwe appartement al betrekken.

Contacteer ons