Resultaten voor nieuwbouw appartementen gouda

nieuwbouw appartementen gouda
 
Nieuwbouw Gouda 3.313 huizen in 55 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Gouda omvat de volgende plaatsen en kernen: Plaswijck, Goverwelle, Bloemendaal, Kort Haarlem, De Korte Akkeren, Noord, Binnenstad, Stolwijkersluis, Oostpolder in Schieland, Korte Akkeren. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw Gouda: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
Woningen Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1 8 van. 9 woningen in verkoop. Bewaar en vergelijk! One of a Kind Appartementen type D. Nieuwbouw in Gouda. Woningen 2 van 4 woningen beschikbaar Prijs van Euro 339.000 tot Euro 395.0.
Nieuwbouw in Gouda Goudshof.
En wilt u hier optimaal van genieten? Dan is de nieuwbouw locatie Goudshof in Gouda iets voor u. Deze kleine en intieme nieuwbouwwijk bestaat uit circa 98 appartementen, 25 ruime eengezinswoningen en één fraaie twee-onder-één-kapwoningen met alles wat u wenst op loopafstand.
Nieuwbouw Gouda Nieuwbouwprojecten in Gouda funda.
Nieuwbouw in Gouda. Nieuwbouwprojecten in Gouda. Nieuwbouwprojecten te huur in Gouda. Nieuwbouwprojecten te koop in Gouda. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouwprojecten Woonpartners.
Tegenover de reeds gerealiseerde Leo Vroman toren aan de Sportlaan is door dezelfde architect, in samenwerking met Woonpartners Midden-Holland, een bijna gelijkwaardige toren ontwikkeld waarvan de bouw gestart is in oktober 2016. Er komen 66 appartementen in de sociale sector, een inpandige garage en in de plint ruimte voor winkeltjes. Gouda Oost Leo Vroman toren.
Website Nieuwbouwprojecten.
Ron de Haas directeur-bestuurder Mozaiek Wonen. Sloop en nieuwbouw Verzetslaan/Eendrachtsweg. Start bouw Nieuw Rijngaarde. Start bouw Nieuw Rijngaarde weer dichterbij. Start nieuwbouw eengezinswoningen Graafse Waard in zicht. Start nieuwbouw energiezuinige en gasloze appartementen. Succesvol samenwerken in Gouda. Twee nieuwe leden Raad van Commissarissen.
Westergouwe De Tuinen 3: 42 appartementen Projectdetail Nieuwbouw Woonpartners.
Westergouwe De Tuinen 3: 42 appartementen. In de 1e fase van de nieuwe wijk Westergouwe wordt het deelgebied De Tuinen 3 ontwikkeld. De Tuinen 3 is verdeeld in drie verschillende delen te weten de rand, de appartementen en het binnengebied.
Koningshof Nieuwbouw Gouda. www.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Koopwoningen Gouda Appartementen te koop in Gouda funda.
Appartementen te koop in Gouda. Nieuwbouwwoning te koop in Gouda. Verkochte huizen in Gouda. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
De Wachtelstraat Gouda Gouwestad Makelaardij.
5 in het centrum van Gouda. Neem dan contact met ons op. Karaktervolle nieuwbouwappartementen in het centrum van Gouda. Luxe appartementen aan het kruispunt van de Singels van Gouda Bent u op zoek naar een karaktervol appartement met een parkeergelegenheid?

Contacteer ons