Resultaten voor nieuwbouw appartementen heemskerk

nieuwbouw appartementen heemskerk
 
Simon van Haerlem Nieuwbouw woningen en appartementen Heemskerk.
Start bouw 16 appartementen gebouw 1. dec 2017/jan 2018. Tussen en hoekwoningen. Een dorps karakter met vele voorzieningen. In Heemskerk geniet je nog écht van het dorpse karakter. Het sfeervolle centrum met een ruim aanbod aan winkels, cafés en restaurants biedt alles wat je nodig hebt.
Langs de Jan Appartementen Heemskerk.
Langs de Jan Heemskerk. Met andere ogen bekeken. Wonen op een levendige locatie aan de rand van het Heemskerkse centrum? Dankzij het renovatieproject Langs de Jan heeft u nu deze mogelijkheid. De eerste fase in het project is van start gegaan: daar waar de Jan Ligthartstraat en de Jan van Kuikweg elkaar kruisen ondergaat het voormalige Baderie-gebouw een metamorfose. Hier verrijst het complex Langs de Jan, bestaande uit negen appartementen en twee luxe penthouses.
Nieuwbouwprojecten.
Bekijk projectsite Bekijk projectsite. Wil jij zorgeloos genieten, vlakbij het centrum van Heemskerk? Dat kan in Heemsuite! Luxe appartementen aan de Bachstraat. Wil jij zorgeloos genieten, vlakbij het centrum van Heemskerk? Dat kan in Heemsuite! Luxe appartementen aan de Bachstraat.
Appartement heemskerk Trovit.
aan het centrum van Heemskerk Nieuwbouwproject'Heemsuite' ligt aan de rand van het bruisende dorpscentrum van Heemskerk. In het gezellige d. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Beneluxlaan, 527 1966 WJ Heemskerk. 1966 WJ, Heemskerk, Noord-Holland. hoogte in een van de mooiste appartementen van Beverwijk en Heemskerk!
Projecten C. Nelis bouw ontwikkeling.
Nieuwbouw woningen, Kleine Houtweg te Heemskerk. Nieuwbouw hoek/tussenwoningen, Jan van der Schoorstraat te Beverwijk. Voor het nieuwe plangebied genaamd Binnenduin worden plannen gemaakt voor de bouw van hoogwaardige rijwoningen. Nieuwbouw appartementen, Simon van Haerlem te Heemskerk. Herontwikkeling, Dorpsstraat 362 Assendelft.
Nieuwbouw Heemskerk projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heemskerk. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Appartement kopen Heemskerk.
Onderstaand vindt u alle appartementen te koop in Heemskerk. 5 resultaten gevonden. Hieronder staan resultaten 1 tot 5. Prijs laag hoog. Kamers meest minst. Woonoppervlakte groot klein. Postcode 1 9. Laatste update recent eerst. Appartement Luxemburglaan 645 Heemskerk Zuidbroek 159.000 k.k.

Contacteer ons