Op zoek naar nieuwbouw appartementen antwerpen?

nieuwbouw appartementen antwerpen
 
Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen Antwerpen immo proxio.
Deze halfopen bebouwing is gelegen in het woonproject Schietboomplein, nabij het centrum van Schriek en dus op wandelafstand van scholen, winkels en. 10 Nieuwbouw Appartementen te koop in Deurne Antwerpen, Hof Nieles 1 / 101 10 Nieuwbouw Appartementen te koop Deurne Antwerpen.
Nieuwbouw EILAND Amsterdamstraat Braziliëstraat Antwerpen.
toon op kaart. Aan de volledig vernieuwde Amsterdamstraat, het hart van t Eilandje, komt binnenkort deze nieuwste realisatie van de hand van Crepain Binst Architecture Antwerpen. De knappe hoekgevel is een herinterpretatie van de art déco architectuur, typerend voor de jaren 20 en 30. De architectuur zorgt voor een hip en funky straatbeeld. De Schelde is vlakbij, en deze residentie Eiland ligt strategisch tussen het MAS en het Red Star Line Museum, de nieuwste iconen van onze havenstad. Ook de hippe Cadixwijk waar binnenkort de aanleg van het Cadixplein start, ligt op wandelafstand. Hier wordt het heerlijk genieten van groen en water aan het Kattendijkdok, een plaats waar de bewoners van t Eilandje kunnen samenkomen. Hier komt ook een grote supermarkt, waardoor u zelfs te voet of met de fiets kunt zorgen voor uw boodschappen. Met de komst van het nieuwe ziekenhuis aan Park Spoor Noord, krijgt ook deze wijk alles wat de bewoners nodig hebben. Samengevat dus een ideale uitvalsbasis in de stad. Deze 28 appartementen staan allemaal voor een optimaal wooncomfort, dankzij een uitgepuurde indeling, grote raampartijen en een perfecte, zuidgerichte oriëntatie.
De Boer Partners nieuwbouw appartementen en nieuwbouwprojecten.
Antwerpsesteenweg 210, 2350 Vosselaar. Baron Joostensstraat 1, 2018 Antwerpen. Bredabaan 429, 2930 Brasschaat. Bredabaan 431, 2930 Brasschaat. Bredabaan 859, 2930 Brasschaat. Dokter Paul Janssenlaan 9, 2300 Turnhout. Frankrijklei 136, 2000 Antwerpen. Kerkelei 19, 2970 Schilde. Koning Albertstraat 3-5-7, 2300 Turnhout.
Makelaarskantoor De Meester uw partner voor nieuwbouw te Antwerpen.
Blijf op de hoogte. 2600 Antwerpen Berchem. New York Residence. Project Westkaai Toren 4. Project Westkaai Toren 5. Project Westkaai Toren 3. Vinkenhof 1 2. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.
Nieuwbouw appartement Project Napoleonsky te Antwerpen.
In dit prachtige renovatieproject, gelegen op het zeer hippe en gezellige Eilandje aan t'Mas' en de jachthaven van Antwerpen, bevinden zich deze 6 luxueus gerenoveerde loft appartementen gaande van ca 106 m tot 165 m met terras. Met authentieke houten balken plafonds met hoogtes tot ca.
Nieuwbouwprojecten te koop in Antwerpen 2000 Zimmo.
Huis te huur in Antwerpen. Garage te huur in Antwerpen. Grond te huur in Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te huur in Antwerpen. Kot/kamer te huur in Antwerpen. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Antwerpen.: Immo te koop in Antwerpen 2060.
Nieuwbouwprojecten.
Viridi woningen Woning 5. t Fineer appartementen Appartement 40. De Gouden Bol Appartement 3. t Fineer woningen Woning 7. Fakkelhof Woning 7. Viridi appartementen Appartement 14. Something South Appartement 27. Zurenborg Poort appartementen Appartement 71. Zurenborg Poort woningen Woning 4.

Contacteer ons