Zoeken naar nieuwbouw appartementen boskoop

nieuwbouw appartementen boskoop
 
Wonen aan de Voorofsche Polder.
Kom lang op zaterdag 18 november tussen 11.00 en 13.00 uur op de Linaeusweg te Boskoop. Voor het nieuwbouwproject Voorofsche Zoom in Boskoop mochten wij in opdracht van Vink Bouw het ontwerp maken voor 49 woningen én 14 appartementen. Een ontzettend leuke én uitdagende klus.
Appartementen in Boskoop. foto-media.
27 Fraaie appartementen, nabij centrum van Boskoop! Tussen de ontelbare slootjes en een oase van groen verrijst vanaf medio 2017 Waterrijk Boomgaard, een complex dat zal bestaan uit twee woontorens met respectievelijk 27 koop en 30 huurappartementen. Koop of huur?
Appartementen Boomgaard in verkoop Waterrijk Boskoop.
Alle informatie staat nu ook op de website en is verkrijgbaar bij de makelaars. De comfortabele appartementen aan de rand van het centrum zijn te koop vanaf 196.500. Grijp je kans en bemachtig één van de weinige nieuwbouwappartementen van Boskoop.
Boomgaard, Waterrijk West.
Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hierzo: Home Nieuwbouw en onderhoudsprojecten Nieuwbouwprojecten Boomgaard, Waterrijk West. Aanmelding Nieuwbouw Journaal. Boomgaard, Waterrijk West. Onderhoudsprojecten en renovaties. Boomgaard, Waterrijk West. Aan de Boomgaard in Boskoop bouwen we 30 huur-appartementen. De woningen zijn driekamerappartementen in het project Waterrijk De Boomgaard.
Boskoop Waterrijk-Boomgaard.
Wooncomplex Waterrijk, Boskoop. Wooncomplex Waterrijk omvat in totaal 57 appartementen en een maatschappelijke plint. Het complex bestaat uit twee aparte woontorens met respectievelijk 27 koop en 30 huurappartementen. Alle appartementen hebben een terras of balkon, waarvan het overgrote deel op het zuiden of het westen.
41 appartementen Gouwe Oever Vink Bouw.
Alle appartementen hebben minimaal twee slaapkamers en beschikken over een eigen parkeerplaats in de inpandige garage. De riante appartementen zijn tevens voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een lichte woonruimte. Architectenbureau GBS uit Boskoop is verantwoordelijk voor het ontwerp van de appartementen.
Waterrijk Boskoop Dorps wonen in het Groene Hart.
Topgebied van Zuid-Holland. Waar je ook in Boskoop loopt, het water is altijd nabij: overal zie je de hemel weerspiegeld in talloze sloten, de Gouwe, de Otwegwetering en de plassen in de nabije omgeving Reeuwijk, Nieuwkoop, Verlaat. Het waterrijke Groene Hart kent dan ook talloze watersportvoorzieningen; wie hier woont heeft op zn minst een schouwtje aan de steiger liggen of een kano in de tuin.
Appartementen Waterrijk Boskoop.
Alle appartementen hebben een terras of balkon op het zuiden of westen. En met ruim 7 vierkante meter oppervlak schuift er met gemak bezoek aan. Nog wat extra bergruimte nodig voor je fiets, wintersportkleding of kerstversiering? Je individuele berging op de begane grond biedt volop ruimte voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Comfort gemak dichtbij. Beide blokken zijn op de begane grond verbonden door een maatschappelijke plint. Organisatie Triatact en de huisartsen in Boskoop willen een Centrum voor Gezondheidszorg in Waterrijk vestigen waar ook een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten en een tandarts kunnen worden opgenomen.
Start bouw 41 appartementen in Boskoop Woonpartners.
Want dit wordt een pareltje aan de Gouwe.' Ook directeur-bestuurder René Mascini van Woonpartners is blij met de bouw van 22 nieuwe huurappartementen in Boskoop. Het, is extra bijzonder omdat dit een tijd is waarin er veel minder geïnvesteerd wordt in nieuwbouw en veel woningcorporaties een pas op de plaats moeten maken.'

Contacteer ons