Op zoek naar nieuwbouw appartementen ijburg?

nieuwbouw appartementen ijburg
 
Koopwoningen IJburg West, Amsterdam Appartementen te koop in IJburg West, Amsterdam funda.
Terug 24 resultaten. Toon 24 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in IJburg West, Amsterdam. Huizen te koop in IJburg West, Amsterdam. Appartementen te koop in IJburg West, Amsterdam. Nieuwbouwwoning te koop in IJburg West, Amsterdam. Verkochte huizen in IJburg West, Amsterdam.
Nieuwbouw Amsterdam 27.475 huizen in 122 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Amsterdam omvat de volgende plaatsen en kernen: Stadsdeel Nieuw-West, Stadsdeel West, Stadsdeel Zuid, Stadsdeel Oost, Stadsdeel Noord, Stadsdeel Centrum, Stadsdeel Zuidoost, Stadsdeel Westpoort, GM_NAAM, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord, Bos en Lommer, De Baarsjes, Geuzenveld / Slotermeer, Ijburg, Oost/Watergraafsmeer, Osdorp. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouwprojecten.
De verkoop van de appartementen start naar verwachting 3e kwartaal 2018. Schrijf je in als belangstellende en blijf op de hoogte! In de Middenkavel komen 122 koopappartementen en 21 eengezinswoningen. De verkoop van de appartementen start naar verwachting 3e kwartaal 2018.
Koopwoningen IJburg Zuid, Amsterdam Appartementen te koop in IJburg Zuid, Amsterdam funda.
Toon 9 resultaten. Pagina 1 zztsvsexffuuveszbtrszewbtsqcvbyct. Makelaar in de buurt. Woningtypen in IJburg Zuid, Amsterdam. Huizen te koop in IJburg Zuid, Amsterdam. Appartementen te koop in IJburg Zuid, Amsterdam. Nieuwbouwwoning te koop in IJburg Zuid, Amsterdam. Verkochte huizen in IJburg Zuid, Amsterdam.
34 appartementen IJburg Blok 28A Vink Bouw.
34 appartementen IJburg Blok 28A Amsterdam. 34 appartementen IJburg Blok 28A. Vink Bouw realiseert op IJburg het project Blok 28A in opdracht van JV Investment Ideas B.V. Het project bestaat uit 34 appartementen bestemd als huurwoningen in het middensegment aan de IJburglaan te Amsterdam.
Create IJburg Nieuwbouw Amsterdam.
Vrijblijvend inschrijven bij project Create IJburg? Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
IJburg Amsterdam Nieuwbouw locaties Zoek een nieuwbouw locatie, woningen, projecten of kavel.
Info: Gemeente Amsterdam, IJburg. Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven. Bouwkundige Keuring Amsterdam. Laat uw woning keuren. Vergelijk de tarieven van taxateurs. De goedkoopste Notaris Amsterdam. Hypotheek en Transportakte. Meer websites over nieuwbouwprojecten. Meer nieuwbouwlocaties Noord Holland. Nieuwbouw Noord Holland. Nieuwbouw woningen Amsterdam.
BOUWGROEP IJCE-BLOK11 IJBUR Nieuwbouw Amsterdam.
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg en grenst aan Haveneiland-Oost. De bouwgroep IJCE_BLOK11 gaat hier een gebouw realiseren van 18 tot 25 appartementen en grondgeboden gezinswoningen met een voordeur aan de straat, met tuinen en appartementen met balkons gelegen op het zuiden.
Nieuwbouw op IJburg Amsterdam Oost Amsterdam Woont.
Nieuwbouw op IJburg. IJburg aan de oostkant van Amsterdam bestaat uit zes eilanden waarop circa 18.000 woningen worden gebouwd voor zon 45.000 inwoners. De aanleg van de eilanden gebeurt in twee fasen. De eerste fase bestaat uit Steigereiland en Haveneiland.
AMVEST SLUIT OVEREENKOMST VOOR APPARTEMENTEN OP IJBURG Amvest.
26 september 2016 AMVEST SLUIT OVEREENKOMST VOOR APPARTEMENTEN OP IJBURG. Onlangs hebben Amvest Investment Management en Borghese Real Estate in samenwerking met COD de turnkey-koopovereenkomst gesloten voor het project Het IJland aan de Bert Haanstrakade op IJburg in Amsterdam. Het betreft 271 appartementen in het vrijesectorhuursegment.

Contacteer ons