Op zoek naar nieuwbouw appartementen wijchen?

nieuwbouw appartementen wijchen
 
Te koop appartement in Wijchen Trovit.
De Ververt 1201, 6605AE Wijchen. Mooi riant appartement, benedenwoning met tuin, gelegen op de hoek, in de woonwijk Wijchen Zuid, o. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement wijchen. Ontvang de laatste woningen per e-mail.
Talis 30 appartementen Oostflank Wijchen.
30 appartementen Oostflank Wijchen. 30 appartementen met parkeerplaats tussen het centrum van Wijchen en het Wijchens Meer Oplevering september 2017. Tussen het historisch centrum van Wijchen en het Wijchens Meer ontstaat een heel nieuw woongebied: Oostflank. Klok bouwontwikkeling bouwt hier in verschillende fases 165 woningen.
Oostflank, Wijchen KlokGroep.
Oostflank wordt gekenmerkt door bijzondere gebouwen met de dorpse uitstraling en de allure die herkenbaar zijn voor Wijchen. Appartementen in een hofgebouw rondom een binnenhof, appartementen in lagere gebouwen en grondgebonden woningen. Er zijn koopwoningen, huurwoningen en zorgwoningen. Een gevarieerd aanbod.
Nieuwbouw Wijchen Hans Janssen.
Nieuwbouw in regio Wijchen. Denk bij het kopen of huren van een huis in de regio Wijchen ook zeker aan nieuwbouw. Naast de bestaande woningen wordt er in Wijchen en omgeving flink geïnvesteerd in nieuwbouwprojecten voor zowel koop als huurwoningen.
De Boskamers in Alverna, bij Wijchen: nieuwbouw appartementen parkwoningen.
Dicht bij het centrum van Wijchen en winkelcentrum Dukenburg. Type Eikenheuvel bosappartementen. 7 ruime appartementen vanaf ca. Grote balkons vanaf ca. Ruime living met uitzicht op de natuur. Eigen parkeerplaats en berging in souterrain. Prijsindicatie vanaf 315.000, v.o.n. Type Dassenburcht parkwoningen.
In voorbereiding: De Meesterplaats Wijchen.
16 appartementen De Meesterplaats. De Meesterplaats START VERKOOP 30 JANUARI 2018. Comfortabel wonen in het centrum van Wijchen! In het hart van het centrum, op de hoek van de Don Emanuelstraat en Oosterweg in Wijchen wordt het project de Meesterplaats gerealiseerd.
Koopwoningen Wijchen Appartementen te koop in Wijchen funda.
Appartementen te koop in Wijchen. Nieuwbouwwoning te koop in Wijchen. Verkochte huizen in Wijchen. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
De Meesterplaats appartementen hartje centrum Wijchen Nieuwbouwkenners.nl.
De Meesterplaats appartementen hartje centrum Wijchen. 29 juni 2017. Vooruitlopend op de start verkoop houden wij op vrijdag 7 juli a.s. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 1730: en 1900: uur op onze vestiging te Wijchen, Touwslagersbaan 89. Comfortabel wonen in het centrum van Wijchen!

Contacteer ons