Resultaten voor nieuwbouw appartementen amersfoort

nieuwbouw appartementen amersfoort
 
Koopwoningen Amersfoort Appartementen te koop in Amersfoort funda.
Toon 205 resultaten. Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Amersfoort. Huizen te koop in Amersfoort. Appartementen te koop in Amersfoort. Nieuwbouwwoning te koop in Amersfoort. Verkochte huizen in Amersfoort.
Amersfoort Nieuwbouw 114 appartementen Keerkring Vastbouw.
Home Projecten Amersfoort Nieuwbouw 114 appartementen Keerkring. Amersfoort Nieuwbouw 114 appartementen Keerkring. Aan de rand van de binnenstad van Amersfoort realiseren wij de komende jaren 200 appartementen in twee fasen. We zijn reeds gestart met de eerste 114 appartementen. Architect: SVP architectuur en stedenbouw.
Eemside Cityside Apartments.
Hogeweg 25, Amersfoort. EEMSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Amersfoort. De 109 luxe 2-kamer appartementen zijn gelegen aan de rand van het oude stadscentrum en nabij de uitvalswegen richting de A1/A28. De appartementen variëren in oppervlakte van 39m tot en met 56m en beschikken over een royaal eigen balkon.
Nieuwbouw Amersfoort 2.487 huizen in 76 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Amersfoort omvat de volgende plaatsen en kernen: Nieuwland, Soesterkwartier, Kattenbroek, Hoogland, Zielhorst, Schothorst Noord, Liendert, Vathorst-De Velden, Randenbroek, De Kruiskamp, Vermeerkwartier, Vathorst-De Laak, De Berg Zuid, Leusderkwartier, Stadskern. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw Amersfoort Nieuwbouwprojecten in Amersfoort funda.
Nieuwbouw in Amersfoort. Nieuwbouwprojecten in Amersfoort. Nieuwbouwprojecten te huur in Amersfoort. Nieuwbouwprojecten te koop in Amersfoort. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouw project Stadskeerkring van Woonvast Makelaars.
Op loopafstand van het centrum van Amersfoort verrijst het appartementencomplex Stadskeerkring. De Stadskeerkring sluit naadloos aan bij de bestaande omgeving. Het karakteristieke complex is zorgvuldig vormgegeven met veel aandacht voor een passende groene omgeving. De verschillende gebouwen zijn gegroepeerd rondom een sfeervolle binnenhof. De 44 ruime appartementen zijn gesitueerd in het gebouw langs het fietspad.
Wooncollege Appartementen Amersfoort Wooncollege.nlWooncollege.nl.
Zijn dit jouw criteria? Dan is het Wooncollege in Amersfoort dé woonplek voor jou! Binnen de muren van de voormalige huishoudschool Prinses Irene zijn namelijk enorm veel woonmogelijkheden! En dat op een werkelijk fantastische, groene en ruime locatie, dichtbij alle voorzieningen! Kijk dan snel verder. Alle woningen zijn verkocht! De bouw van Wooncollege is in volle gang! Gezinswoningen en appartementen in verschillende vormen en maten!
Eemerald Wonen op de mooiste plek van Amersfoort.
Languit op het strand bij Zandfoort aan de Eem? Of wordt het een dagje Dierenpark Amersfoort? Vanuit je appartement in Eemerald ben je er zó. Wat een uitzicht! Naast de fantastische ligging is ook het uitzicht één van de mooiste eigenschappen van de Eemerald appartementen.
70 nieuwbouwwoningen Amersfoort De Rondine.
Jouw geluk begint hier. 70 appartementen aan Het Hogekwartier, Amersfoort. SCHRIJF JE NU IN. Jouw geluk begint hier. 70 appartementen aan Het Hogekwartier, Amersfoort. SCHRIJF JE NU IN. Jouw geluk begint hier. 70 appartementen aan Het Hogekwartier, Amersfoort. SCHRIJF JE NU IN.
Ruime eengezinswoningen en comfortabele appartementen in Randenbroek Amersfoort De Componisten.
De verhuur van deze appartementen start op 15 januari. Voor meer informatie ga je naar www.benopzoek.nl. Woensdag 16 december: start verkoop fase III. Op woensdag 16 december start de verkoop van de allerlaatste woningen uit plan De Componisten Fase III.

Contacteer ons