Zoeken naar nieuwbouw appartementen amsterdam

nieuwbouw appartementen amsterdam
 
Nieuwbouw appartementen Urban Garden Amsterdam.
Nieuwbouw appartementen Urban Garden Amsterdam. U bevindt zich hier: Home / Referenties / Nieuwbouw appartementen Urban Garden Amsterdam. Nieuwbouw 12 CPO appartementen Urban Garden te Amsterdam. Het nieuwbouwproject Urban Garden is tot stand gekomen door een aantal initiatiefnemers die zich hadden ingeschreven op een prijsvraag van de gemeente Amsterdam.
Kwintijn, nieuwbouw Gemeente Amsterdam.
Direct naar: Inhoud Kwintijn, nieuwbouw." Direct naar: Footer. Zoeken in Amsterdam.nl. Pad tot huidige pagina. Bouw en verkeersprojecten. Zelfbouw De Hallen. Wat en wanneer? Tussen de Tollenstraat en de Bilderdijkkade worden circa 400 nieuwe woningen gebouwd. Het terrein is opgesplitst in de twee kavels Kwintijn fase 1 en Kwintijn fase 2 en ligt direct naast De Hallen, het centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten.
BOLD: duurzame nieuwbouw appartementen in Amsterdam Noord, aan het IJ Amsterdam Woont.
Terug naar alle berichten. BOLD: duurzame nieuwbouw appartementen in Amsterdam Noord, aan het IJ. 29 mei 2017. Exclusieve en duurzame nieuwbouw appartementen in Amsterdam Noord, aan het IJ. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject BOLD. Dit gebouw krijgt 143 koopappartementen en penthouses, verdeeld over 24 verdiepingen.
Heroes Amsterdam Nieuwbouw Koopwoningen in Amsterdam.
Prachtig wonen binnen de ring van Amsterdam. Nieuwbouw appartementen zeeburgereiland. HEROES Amsterdam komt op een unieke plek, aan de Urban Sport Zone en het park van Zeeburgereiland. Het is een prachtig plan met 3 woongebouwen Goud, Zilver Brons. In totaal worden er 151 appartementen gerealiseerd, waarvan er 65 worden verkocht.
Nieuwbouw Amsterdam 25.818 huizen in 109 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Amsterdam omvat de volgende plaatsen en kernen: Stadsdeel Nieuw-West, Stadsdeel West, Stadsdeel Zuid, Stadsdeel Oost, Stadsdeel Noord, Stadsdeel Centrum, Stadsdeel Zuidoost, Stadsdeel Westpoort, GM_NAAM, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord, Bos en Lommer, De Baarsjes, Geuzenveld / Slotermeer, Ijburg, Oost/Watergraafsmeer, Osdorp. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw Amsterdam projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Appartement kopen aan het IJ.
Geniet u binnenkort vanuit uw eigen appartement van een prachtig uitzicht over het water van het IJ? De nieuwbouw CPO appartementen van BlackJack kunnen dit scenario werkelijkheid maken met moderne en luxe appartementen die casco worden opgeleverd in stadsdeel Buiksloterham. Een unieke propositie als u een appartement wilt kopen aan het IJ. Unieke appartementen in Amsterdam Noord.
Nieuwbouw Amsterdam: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
Nieuwbouw in Amsterdam. Woningen 31 van 31 woningen beschikbaar Prijs van Euro 180.365 tot Euro 212. 31 woningen in verkoop. Bewaar en vergelijk! De Nieuwe Hendrik 2-kamerappartement. Nieuwbouw in Amsterdam. Woningen 3 van 3 woningen beschikbaar Prijs Euro 195.000 bouwnr.statusk.
Nieuwbouw Amsterdam Nieuwbouwprojecten in Amsterdam funda.
Nieuwbouw in Amsterdam. Nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Nieuwbouwprojecten te huur in Amsterdam. Nieuwbouwprojecten te koop in Amsterdam. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Cruquius Wonen in Amsterdam aan het water. Cruquius_new_assets.
Facebook 7 augustus. Voor de zevenwintigste keer op rij trekt het reizende theaterfestival de Parade met diverse tenten, dansers, muzikanten en acteurs langs de vier grote steden van Nederland Met een knallende afsluiter in Amsterdam: van vrijdag 11 t/m zondag 27 augustus in.

Contacteer ons