Meer resultaten voor nieuwbouw appartementen den haag

nieuwbouw appartementen den haag
 
Nieuwbouw appartementen den haag Trovit.
Soortgelijke zoekopdrachten nieuwbouw" appartementen den haag: den haag loosduinsekade., winkels den haag garage., den haag appartement beeklaan., den haag appartement laan., villa grond zuid holland., 4 kamer appartement capelle den ijssel. den haag vide. starterswoning den haag gerenoveerd. berging den haag garage.
Appartement huren in Den Haag Check het aanbod!
In Den Haag en de omliggende forensen steden zoals Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer worden zeer veel particuliere woningen te huur aangeboden. Veel betaalbare woningen zijn huurappartementen, variërend van nieuwbouw tot etages in prachtige monumentale panden in Den Haag. Deze appartementen liggen in goede woonbuurten en voldoen in de regel aan alle eisen van deze tijd voor huurwoningen van hoge kwaliteit.
7 x nieuwbouwprojecten in Den Haag indebuurt Den Haag.
Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Luxe appartementen bovenop een gevarieerde functiemix van retail, horeca en de foodmarkt Vers aan Zee, vormen samen een nieuw wit dorp dat zich fraai aftekent tegen het beschermde groene duinlandschap. Kijk hier voor meer informatie over dit nieuwbouwproject. Bent je op zoek naar een nieuwbouw huis of kavel in Den Haag?
Nieuwbouw en projecten Staedion Den Haag.
Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst begin juli 2017 is een belangrijke stap gezet voor de nieuwbouw van circa 160 appartementen in Ypenburg. Het gebouw komt tegen het zwembad Hofbad aan te staan. We bouwen circa 160 twee en driekamerappartementen in verschillende huurklassen. Bekijk dit project. Volta in het Energiekwartier. Den Haag krijgt er een nieuwe woonwijk bij.
Oostduinlaan Den Haag Bouwinvest Nieuwbouw.
Voordelen van huren. Deel Bouwinvest Nieuwbouw via.: Nieuwbouwprojecten in Nederland. Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest. Zoeken uitgebreid zoeken. Terug naar de regio Zuid-West Oostduinlaan Den Haag. Deel dit project via.: Oostduinlaan, tegen de grens van het centrum van Den Haag gelegen, bestaat uit o.a. 146 vrije sector huurappartementen 1e tot en met de 10e verdieping inclusief bergruimte in het voormalige hoofdkantoor van Shell inclusief parkeerplaatsen. Rustig wonen in de stad. Het oude Shell hoofdkantoor aan de Oostduinlaan wordt omgevormd tot een woongebouw volgens de hoogste duurzaamheidseisen. Het originele gebouw bestaat uit een hoogbouw gedeelte en een laagbouw gedeelte. Het hoogbouw gedeelte wordt getransformeerd tot appartementen koop en huur.
Nieuwbouw in Den Haag Stijlvol Ouder.
Zie voor meer informatie: http//www.betaalbarehuur.nl/betaalbare-huur/projecten.: Nieuwbouw aan de Leyweg in Den Haag. Ondertekening van het contract voor de ontwikkeling en bouw van 600 woningen aan de Leyweg. Bouwbedrijf Heijmans, Duitse belegger Patrizia en de gemeente Den Haag hebben een intentieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling en bouw van circa 600 woningen aan de Leyweg in Den Haag. Zie foto links met v.l.n.r. Peter Helfrich Patrizia, Joris Wijsmuller Wethouder Gemeente Den Haag en Peter van der Gugten Heijmans. De overeenkomst omvat de ontwikkeling en bouw van circa 600 woningen evenals commerciële voorzieningen en een parkeergarage nabij het gerenoveerde Haga ziekenhuis. Het betreft een mix van eengezinswoningen en appartementen.
Nieuwbouw Den Haag projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw Den Haag Finest of Ockenburgh.
Start verkoop Achter de schermen. Nieuwbouw Appartementen Finest of Ockenburgh Den Haag. 28 september 2016. Langs de zijde met het beboste duin komen vijf nieuwbouw appartementenvillas met een exclusieve, verfijnde architectuur. De appartementenvillas rusten op een natuurstenen basement, die deels.
Wonen in Den Haag Ik wil huren MVGM.
Van Montfoortlaan 10 t/m 80 Den Haag. Oppervlakte 89 93 mï. Huurprijs 750 1000. Aantal woningen 36. Voor vrijkomende woningen, schrijf je in. Ruime appartementen in het leukste stukje van Bezuidenhout. Cornelis van der Lijnstraat 1 t/m 17 Den Haag.
Energiekwartier.

Contacteer ons