Resultaten voor nieuwbouw appartementen groningen

nieuwbouw appartementen groningen
 
Nieuwbouw in Groningen Ebbingekwartier.
In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van diverse nieuwbouw koopwoningen. U woont hier echt in de binnenstad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het zeer gevarieerde aanbod aan koopwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensstijl.
Powerhouse Helperpark, nieuwbouw appartementen en penthouses Thuis Nieuwbouwmakelaars.
Powerhouse Helperpark, nieuwbouw appartementen en penthouses. Prachtige nieuwbouw appartementen in Powerhouse Helperpark. Het Europapark is een gebied dat sterk in ontwikkeling is; een nieuw woongebied, gelegen op fietsafstand van het centrum van Groningen, maar ook dichtbij station en uitvalswegen. Op dit terrein komt, naast het te realiseren multifunctionele sportcomplex van de gemeente Groningen, het Powerhouse Helperpark.
Nieuwbouw Groningen Nieuwbouwprojecten in Groningen funda.
Nieuwbouw in Groningen. Nieuwbouwprojecten in Groningen. Nieuwbouwprojecten te huur in Groningen. Nieuwbouwprojecten te koop in Groningen. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouw Groningen.
De nieuwbouwadviseurs van Boekholt partners Makelaardij begrijpen dat. In de afgelopen jaren hebben we honderden nieuwbouwwoningen in Groningen verkocht. We nemen altijd uitgebreid de tijd om u goed te informeren over alle aspecten van nieuwbouw.: wat zijn goede locaties omgeving, voorzieningen, bereikbaarheid?
Nieuwbouw Groningen.
Ruime appartementen met 80 tot 100 vierkante meter woonoppervlak, twee slaapkamers en een zonnig balkon of terras met uitzicht op de groenstrook. Alle appartementen hebben een eigen berging en parkeerplaats. Het gebouw telt 24 appartementen, waarvan een penthouse. De appartementen op de begane grond krijgen een ruim terras over de volledige breedte van de woning.
Appartemententoren Helperborg in Helpermaar Prachtige appartementen in Helpermaar, Groningen.
Bekijk het aanbod. Appartementen te koop in Helpermaar. Uniek wonen in uw luxe nieuwbouw appartement in Helpermaar. Op zoek naar een appartement in Helpermaar, de nieuwe wijk in Villabuurt-West in Groningen? In de schitterende appartemententoren Helperborg vindt u zes nieuwbouw appartementen.
Nieuwbouw Groningen 4.153 huizen in 80 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Groningen omvat de volgende plaatsen en kernen: Centrum, Oud-Zuid, Helpman e.o, Oud-Noord, Noordwest, Nieuw-West, Noordoost, Noorddijk e.o, Oud-West, Hoogkerk e.o, Oosterparkwijk, Zuidwest, Zuidoost, Meerdorpen. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Bouw Polaris met 207 jongerenappartementen start in juli Groninger Gezinsbode.
Artikel is geplaatst door Marc Jansen op 11-05-2017 1139: 11-05-2017 1142.: GRONINGEN Woningcorporatie Lefier en bouwbedrijf Van Wijnen hebben de overeenkomst voor de nieuwbouw van de Polaris ondertekend. De bouw kan nu op korte termijn starten. De Polaris wordt gebouwd op plek van de voormalige Rabotoren aan de Pleiadenlaan in Paddepoel. De door Van Ringen Architecten ontworpen Polaris bestaat uit twee torens met een hoogte van 65 en 20 meter. In totaal komen er 207 tweekamerappartementen van circa 50 vierkante meter, bestemd voor verhuur aan jongeren. De Polaris wordt aardbevingsbestendig gebouwd. Alle appartementen krijgen bovendien een aansluiting krijgen op Warmtestad van de gemeente Groningen.
Go East Nieuwbouw in de Oosterpark in Groningen GO EAST.
GO EAST is het sluitstuk van de nieuwbouw in de Oosterparkwijk in Groningen. In GO EAST woon je modern en ruim in een eigen nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement in de aansprekende Amsterdamse School-architectuur: expressief, met oog voor vorm en kleur. De buurt heeft een gezellig volks karakter en alles komt hier samen: de wijk heeft volop voorzieningen én een prachtig park, met water en veel groen. 26 stadsvillas eengezinswoningen Next Step. De stadsvillas op deze mooie locatie zijn dé plek voor een vervolgstap in jouw leven. De ruime stadsvillas bevatten standaard maar liefst vijf slaapkamers. Perfect voor een gezin of voor tweeverdieners die bijvoorbeeld een kantoorruimte in huis willen. Er zijn bovendien diverse indelingsvarianten en afbouwpakketten mogelijk. 34 appartementen Kick Start.
Nieuwbouw appartement groningen Trovit.
Het plan bestaat uit de nieuwbouw van 50 woningen in de sociale huur, te weten 32 eengezinswoningen en 18 appartementen. Rapporteren Bekijk huis. Nieuwbouwwoningen.nl 30 dagen geleden. Go East, Groningen. GO EAST is het sluitstuk van de nieuwbouw in de Oosterparkbuurt.

Contacteer ons