Zoeken naar nieuwbouw appartementen utrecht

nieuwbouw appartementen utrecht
 
Nieuwbouw Utrecht projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw Utrecht.
Al onze studio's' zijn rookvrij en voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Zoals gratis Wi-Fi, handdoeken / linnen., Appartement aangeboden door: Tweelwonen.nl Utrecht. 1.500, /mnd excl. Nieuwbouw Woningen in Utrecht. Een overzicht met 12 beschikbare nieuwbouw woningen in Utrecht.
Nieuwbouw Provincie Utrecht Nieuwbouwprojecten in Provincie Utrecht funda.
Lijst Kaart Kaartopties. Uitgelicht door Punt Makelaars Utrecht De Marezhof Fase 4 Maarsbergen, van 259.000 tot 450.000 v.o.n. Uitgelicht door meerdere makelaars. Uitgelicht door Jan Scheffer Vastgoed BV De Nieuwe Donderberg Leersum, 332.500 v.o.n. Uitgelicht door Jan Scheffer Vastgoed BV. Uitgelicht door Vida makelaars og Appartementen Laag Veenzicht Vinkeveen Vinkeveen, van 319.000 tot 415.000 v.o.n.
Nieuwbouw Utrecht projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw Utrecht: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
De Wij Welgelegen Utrecht appartementen. Nieuwbouw in Utrecht. Op een locatie aan de rand van Oog in Al omsloten door Leidseweg, Ravellaan, Schönberglaa. 43 woningen in ontwikkeling. Bewaar en vergelijk! Nieuwbouw in Utrecht. Het project La Sabbia omvat 24 appartementen, met daaronder een parkeerlaag.
Nieuwbouw JAZZ Appartementen Utrecht. foto-media. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
Nieuws over JAZZ Appartementen. Nog enkele appartementen beschikbaar in JAZZ Utrecht. Jazz biedt een heel gevarieerd woningaanbod. Er komen 20 eengezinswoningen en 40 mooie appartementen. De verkoop van de appartementen is reeds gestart en het gaat hard! De 40 appartementen zijn verdeeld over een deel met 4 en 6 woonlagen.
Vredenburgplein Utrecht 42 royale nieuwbouw appartementen.
Hartje Utrecht, bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne. Het gezellige centrum van Utrecht ligt aan je voeten. De nieuwbouw appartementen en eengezinswoningen zijn zeer ruim en hoogwaardig afgewerkt, met een complete keuken incl. inbouwapparatuur en ingerichte badkamer. Helemaal gloednieuw, per direct beschikbaar.
Appartement Utrecht te koop HuizenZoeker.
409 appartementen in Utrecht gevonden. U bent op zoek naar een koopwoning van het type Appartement in Utrecht. Wij hebben 409 woningen gevonden die aangeboden worden via 66 makelaars. Of bekijk woningen van hetzelfde type gevonden in nabijgelegen plaatsen zoals Vleuten, De Meern en Haarzuilens.
Appartement utrecht nieuwbouw Trovit.
Rapporteren Bekijk huis. Nieuwbouwwijzer 19 dagen geleden. Zijdebalen Fase IIB De Westertoren. Andere nieuwbouwprojecten in Utrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Utrecht Woningen 16 van 16 woningen beschikbaar Prijs van Euro 321.500 tot. Vergelijkbare woningen te koop: utrecht penthouse, nieuwbouw appartementen water.
Projecten Portaal.
Na jaren van voorbereiding krijgt het terrein van het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen eindelijk zijn invulling. Veluwezoom Verkerk zal voor Portaal 109 appartementen inclusief parkeergarage realiseren. Het gaat om 82 sociale. Doe mee en bespaar slim energie Eén minuut korter douchen, de was wat vaker buiten laten drogen, de koelkast een paar centimeter naar voren zetten. Het zijn kleine ingrepen, maar u kunt er veel energie en dus geld! Portaal werkt sinds 2009 aan plannen voor de toekomst van de Oudegeinlaan, Vronesteinlaan, De Wierslaan, Linschotensingel en Nijeveldsingel. Winkelcentrum Schuytgraaf, Arnhem. In mei 2017 wordt het nieuwe Winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem geopend. Boven het winkelcentrum zijn woningen te vinden, waarvan 22 sociale huurappartementen van Portaal. De eerste bewoners ontvingen in april hun sleutel. In de Zeeheldenbuurt in Leiden gaan we van start met de nieuwbouw van een appartementencomplex met de naam Oosterhof. Deltakwartier is een nieuwe wijk aan de rand van Presikhaaf. Op 10 minuten fietsen van hartje stad en het complete winkelcentrum Presikhaaf om de hoek. Portaal bouwt nu 39 koopwoningen en 40 sociale huurwoningen. Majella wonen, Utrecht.

Contacteer ons