Meer resultaten voor nieuwbouw groningen appartementen

nieuwbouw groningen appartementen
 
Powerhouse Helperpark, nieuwbouw appartementen en penthouses Thuis Nieuwbouwmakelaars.
Wie is Thuis? Powerhouse Helperpark, nieuwbouw appartementen en penthouses. Powerhouse Helperpark, nieuwbouw appartementen en penthouses. Prachtige nieuwbouw appartementen in Powerhouse Helperpark. Het Europapark is een gebied dat sterk in ontwikkeling is; een nieuw woongebied, gelegen op fietsafstand van het centrum van Groningen, maar ook dichtbij station en uitvalswegen.
Nieuwbouw Groningen.
Alle appartementen hebben een eigen berging en parkeerplaats. Het gebouw telt 24 appartementen, waarvan een penthouse. De appartementen op de begane grond krijgen een ruim terras over de volledige breedte van de woning. Het penthouse heeft een royaal dakterras van zon 38 vierkante meter.
Koopwoningen Groningen Appartementen te koop in Groningen funda.
Appartementen te koop in Groningen. Nieuwbouwwoning te koop in Groningen. Verkochte huizen in Groningen. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouw Grunobuurt Groningen Plegt-Vos.
Nieuwbouw van 47 woningen en 1 verhuurbare ruimte met ondergrondse parkeergarage en 109 appartementen met parkeerkelder. Daarnaast hebben we infrastructurele werkzaamheden uitgevoerd, waaronder de realisatie van een betonput Energie-opslag. De Grunobuurt is een van de oudere wijken van Groningen. Zowel de levendigheid van het centrum als de groene omgeving van het Stadspark zijn gemakkelijk bereikbaar.
Nieuwbouw Groningen.
De nieuwbouwadviseurs van Boekholt partners Makelaardij begrijpen dat. In de afgelopen jaren hebben we honderden nieuwbouwwoningen in Groningen verkocht. We nemen altijd uitgebreid de tijd om u goed te informeren over alle aspecten van nieuwbouw.: wat zijn goede locaties omgeving, voorzieningen, bereikbaarheid?
Wonen op de Kempkensberg, nieuwbouw appartementen en penthouses Thuis Nieuwbouwmakelaars.
Wonen op de Kempkensberg, nieuwbouw appartementen en penthouses. Als je het belangrijk vindt om in rust te wonen, nabij stedelijke voorzieningen en uitvalswegen, dan is een appartement in nieuwbouwproject Kempkensberg tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade wellicht iets voor jou. Wonen op deze plek betekent dat voorzieningen, inclusief het openbaar vervoer, op loopafstand liggen en het centrum van Groningen per fiets binnen 5 minuten te bereiken is.
Nieuwbouw Groningen: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
Nieuwbouw in Groningen. Woningen Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1 23 va. 25 woningen in verkoop. Bewaar en vergelijk! Appartementen Berlage-Hof Appartement. Nieuwbouw in Groningen. Woningen 3 van 24 woningen beschikbaar Prijs van Euro 207.000 tot Euro 210. 24 woningen in verkoop.
Nieuwbouw Groningen Nieuwbouwprojecten in Groningen funda.
Nieuwbouw in Groningen. Nieuwbouwprojecten in Groningen. Nieuwbouwprojecten te huur in Groningen. Nieuwbouwprojecten te koop in Groningen. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouw Groningen 4.153 huizen in 80 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Groningen omvat de volgende plaatsen en kernen: Centrum, Oud-Zuid, Helpman e.o, Oud-Noord, Noordwest, Nieuw-West, Noordoost, Noorddijk e.o, Oud-West, Hoogkerk e.o, Oosterparkwijk, Zuidwest, Zuidoost, Meerdorpen. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.

Contacteer ons