Resultaten voor nieuwe appartementen

nieuwe appartementen
 
Nieuwbouw 33 appartementen Kerkhoflaan, Sneek Bouwgroep Dijkstra Draisma.
Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Kerkhoflaan in Sneek hebben we 33 nieuwe appartementen gerealiseerd. De huurappartementen vrije sector zijn tussen de 80 en 95 m en zijn allen voorzien van een ruim terras of balkon op het zuidwesten.

Medio april 2017 wordt er gestart met de bouw van 48 appartementen aan de Beethovenlaan. Het project is bestemd voor één en tweepersoonshuishoudens, jongeren, starters, ouderen en een ieder die op deze woonvorm zijn aangewezen. Alle appartementen zullen worden aangeboden onder de lage aftoppingsgrens van 59730, prijspeil 2018.
Nieuwbouw van Puur Makelaars actueel aanbod.
Je ontvangt dan als eerste een e-mail als er nieuwe nieuwbouwprojecten beschikbaar komen die voldoen aan jouw wensen. Bel voor vragen over nieuwbouw naar ons speciale nieuwbouwnummer: 023 5410905. Nog 1 woning beschikbaar. CVB Fase II Bloemendaal. Groen en duinen Rijksmonument. Fase 2 van de unieke herontwikkeling van één van de grootste en meest bijzondere Rijksmonumenten van ons land. Bekijk nieuwbouwproject CVB Fase II. Alle woningen verkocht. Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem. Aan het Spaarne Vlakbij het centrum. Nieuwbouwproject aan het Spaarne in Haarlem met 45 appartementen en 10 kadewoningen. Bekijk nieuwbouwproject Nieuwbouw De Scheepmaker. Nog 1 appartement beschikbaar.
50 Appartementen Wonen in Waterfront.
Home Nieuwbouw in Harderwijk Noordereiland in Harderwijk 50 Appartementen. Het Noordereiland wordt omgeven door het Wolderwijd, het Zuidereiland, de boothuizen en de nieuwe Jachthaven. De Kop van het Noordereiland steekt haar neus in de wind en heeft alleen oog voor het weidse water.
Bewoners nieuwe appartementen bij Sloterdijk mogen grootte balkon zelf bepalen AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Zo moet er, als onderdeel van de nieuwe wijk, bij Sloterdijk een nieuw, futuristisch wooncomplex komen waar toekomstige bewoners zelf de grootte van hun balkon mogen bepalen. Het gebouw, N-kavel gedoopt, krijgt tweeëntwintig appartementen, twee woningen waar forenzen in kunnen en vijf herenhuizen.
Mercatus Onze projecten Nieuwbouwprojecten Suyderpoort.
Nieuwe keuken, douche, toilet. Stichting Huurdersbelang Mercatus. Vereniging van Eigenaren. Wijken en dorpen. Wonen met ADL-assistentie in een Fokuswoning. Home Onze projecten Nieuwbouwprojecten Suyderpoort. Mercatus bouwt 29 appartementen op de hoek Nagelerstraat/Baardmezenstraat in Emmeloord. Op de hoek van de Nagelerstraat en de Baardmezenstraat bouwt Mercatus het appartementengebouw Suyderpoort. Het gebouw bestaat uit 29 appartementen die zijn verdeeld over de begane grond en 4 verdiepingen. Hierbij is een mix van 23 appartementen van ongeveer 80 m2 en 6 appartementen van 95 m2 gemaakt.
De Rokade Apeldoorn Nieuwbouwproject: luxe huurappartementen.
Ook de badkamer is volledig en luxe ingericht met een inloopdouche, een brede wastafel en een tweede toilet. Daarnaast twee slaapkamers, een bergingsruimte en een terras of balkon. U zult zich snel helemaal thuis voelen in deze nieuwe appartementen in De Rokade.
Nieuwbouw Sint-Michielsgestel Appartementen Het Dommelsch Huys Van Wanrooij.
Groene stroom uit de Dommel voor appartementen Het Dommelsch Huys. Hypotheekregels in 2017: wat moet je weten? Showroom volop inspiratie voor je nieuwe keuken en badkamer. Feestelijke start bouw Het Dommelsch Huys. De voordelen van nieuwbouw. Omgevingsvergunning Het Dommelsch Huys in Sint-Michielsgestel.
Verhuur nieuwe appartementen Stadsdeelhart Anklaar start bijna indebuurt Apeldoorn.
Verhuur nieuwe appartementen Stadsdeelhart Anklaar start bijna. Verhuur nieuwe appartementen Stadsdeelhart Anklaar start bijna. Door Natalie Polman 15 januari 2018. Deel 27 WhatsApp Email Tweet. De nieuwbouw van de huurappartementen in het nieuwe winkelcentrum in Stadsdeelhart Anklaar verloopt voorspoedig. Op donderdag 11 januari is het hoogste punt bereikt.
Appartementencomplex Griftstaete Roosdom TijhuisRoosdom Tijhuis.
Waar de één een extra verdieping heeft, biedt de ander een riante loggia of balkon. Uiteraard hebben de appartementen naast het hoge afwerkingsniveau nog een aantal voordelen gemeen. Zo wordt ieder appartement opgeleverd inclusief een SieMatic designkeuken. Daarnaast is ook de badkamer, het sanitair en het tegelwerk bij de prijs inbegrepen. Ook het hoge wooncomfort is het benoemen waard. Het gebouw voldoet namelijk ruim aan alle hedendaagse regelgeving en heeft standaard zonnepanelen, waardoor u vandaag al voldoet aan de eisen van morgen. Tel hier de lage energiekosten en het minimale onderhoud bij op en u heeft een woning om trots op te zijn. Dit alles zorgt ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe appartement.

Contacteer ons