Op zoek naar nieuwbouw appartementen kijkduin?

nieuwbouw appartementen kijkduin
 
Den Haag Veel veranderingen in Kijkduin.
Op het voormalig tenniscomplex aan het Wijndaelerduin in Kijkduin Binnen ter hoogte van de kruising Laan van Meerdervoort en Ockenburghstraat wordt het woningbouwplan Finest of Ockenburgh ontwikkeld. De nieuwe woningen komen in de duinen te liggen. Er komen in totaal ongeveer 78 appartementen 48 huur en 30 koop en 54 koophuizen met parkeren op eigen terrein.
Home ZuiderDuinen.
De verkoop was. overweldigend, alle appartementen en penthouses zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog 2 parkeerplaatsen beschikbaar in de overdekte stallinggarage. Heeft u interesse. in een parkeerplaats? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de makelaars. Informatie en verkoop.
Nieuwbouw in Kijkduin.
Nieuwbouw in Kijkduin. in Nieuws door Marinus Dijkman 08 sep 2016 3 reacties. Nieuwbouw in Kijkduin. Op vier locaties vlakbij het strand en de badplaats Kijkduin worden in de loop van 2016-2018 nieuwe woningen en appartementen gebouwd met nieuwe namen als ZuiderDuineN en Finest of Ockenburgh.
Nieuwbouw Kijkduin: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
In Kijkduin zijn geen projecten die aan uw zoekcriteria voldoen. Probeer het nogmaals, of probeer het in een van de onderstaande plaatsen in Zuid-Holland.: Of doorzoek plaatsen in deze provincie.: s-Gravenzande 1 Alblasserdam 3 Alphen aan den Rijn 4 Capelle aan den IJssel 7 Delft 10 Den Haag 48 Dordrecht 17 Gorinchem 15 Gouda 17 Goudswaard 1 Hardinxveld-Giessendam 1 Hellevoetsluis 3 Hoogvliet 1 Leiden 2 Leidschendam 13 Lisse 9. Maasdam 1 Maassluis 5 Middelharnis 2 Mijnsheerenland 3 Moordrecht 5 Naaldwijk 2 Nieuwerkerk aan den IJssel 6 Noordwijk 12 Noordwijkerhout 1 Oostvoorne 2 Oud-Beijerland 2 Piershil 5 Pijnacker 5 Ridderkerk 2 Rijswijk 12 Rockanje 5. Rotterdam 42 Sassenheim 1 Schiedam 4 Schoonhoven 3 Spijkenisse 39 Ter Aar 1 Vlaardingen 3 Voorhout 4 Waddinxveen 1 Zevenhuizen 1 Zoetermeer 1 Zoeterwoude 2 Zuidland 2 Zwijndrecht 3. Nieuwbouw in Nederland.:
Nieuwbouw Kijkduin 2e kwartaal 2017 van start Nieuwbouwprojecten op Westlanders.nu.
Nieuwbouw Kijkduin 2e kwartaal 2017 van start. Geplaatst door Westlanders.nu op 14/12/2016 1030: Gewijzigd op 14/12/2016 1136.: Kijkduin 14.12.2016 Al langer zijn er plannen dat de boulevard in Kijkduin op de schop gaat. Vraag is alleen wat er precies gaat veranderen en wanneer? In Kijkduin-Bad komen rond het Deltaplein een kleine 300 woningen boven het nieuwe winkelcentrum en in de uitbreiding van het Atlantic Hotel. In Kijkduin-Binnen komen woningen op verschillende locaties: Waldeck Wijndaelerstrip, hoek van Wijndaelerweg en Schapenatjesduin Oost. De eerste fase betreft de bouw van 70 huur en koopwoningen naast het winkelcentrum zo laat een woordvoerder van projectontwikkelaar FRED Developers BV weten. Zoals de planning er nu uit ziet gaat dat het 2e kwartaal van 2017 beginnen. Het opleveren van deze appartementen gebeurt ergens tussen de zomer en het najaar van 2018.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Nieuwbouw Den Haag Finest of Ockenburgh.
Start verkoop Achter de schermen. Nieuwbouw Appartementen Finest of Ockenburgh Den Haag. 8 januari 2018. Langs de zijde met het beboste duin komen vijf nieuwbouw appartementenvillas met een exclusieve, verfijnde architectuur. De appartementenvillas rusten op een natuurstenen basement, die deels.
Nieuw Kijkduin.
Zon, zee, strand, duinen en een heerlijk briesje. Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag, ondergaat een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Luxe appartementen bovenop een rijk gevarieerde functiemix van retail, horeca en de foodmarkt Vers aan Zee, vormen samen een zeer gevarieerd wit dorp dat zich fraai aftekent tegen het beschermde groene duinlandschap.
Den Haag FM Appartementen, duinwoningen, penthouses en villas op voormalig tennispark Waldeck.
31 mei 2017, 1630.: Nieuwslabels: AO Den Haag, Den Haag, Finest of Ockenburgh, Kijkduin, nieuwbouw, Waldeck. Door Gerard van den IJssel. Op het voormalige tennispark Waldeck in Kijkduin worden 130 appartementen, duinwoningen, penthouses en villas gebouwd: vijf blokken van vier woonlagen met appartementen en verder blokjes van woningen van twee en vier onder één kap.

Contacteer ons