Resultaten voor nieuwbouw appartementen hillegom

nieuwbouw appartementen hillegom
 
Adriaan van Erk.
Op steenworp afstand van Hillegom en het Centraal Station. Diverse actieve sportvoorzieningen o.a. voetbal, tennis en squash en recreatiemogelijkheden o.a. kinderboerderij, zwembad, diverse musea. Centrale ligging ten opzichte van leuke steden als Haarlem en Leiden. Op fietsafstand van plan t Zand liggen het strand en de duinen van Noordwijk. Heerlijke recreëren tussen de mooie bollenvelden en polderlandschap. Kleinschalig opgezet met veel groen, korte straatjes en ruime. Gelegen in de nabijheid van de Haarlemmermeerpolder. Indien u interesse heeft voor een woning of een appartement in plan Het Zand kunt u contact opnemen met Adriaan van Erk op telefoonnummer 0182 352344 of Mens Makelaars op 0252 419135. Zij vertellen u graag welke woningen en/of appartementen er nog beschikbaar zijn.
Koopwoningen Hillegom, Hillegom Appartementen te koop in Hillegom, Hillegom funda.
Terug 11 resultaten. Toon 11 resultaten. Pagina 1 etsssddfsdydxeaxfqrvywvvrctbeffufy. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Hillegom, Hillegom. Huizen te koop in Hillegom, Hillegom. Appartementen te koop in Hillegom, Hillegom. Nieuwbouwwoning te koop in Hillegom, Hillegom. Verkochte huizen in Hillegom, Hillegom.
Ringoevers Hillegom.
De projectlocatie Ringoevers ligt aan de Ringvaart en de Hillegommerbeek in Hillegom. Het terrein is voor het dorp een top locatie in verband met de ligging aan het water, met straks veel groen en in de directe nabijheid veel voorzieningen.
Appartement hillegom Trovit.
Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Hooge Werf, 16 2181 ET Hillegom. 2181 ET, Hillegom, Zuid-Holland. Luxe en zeer ruim appartement in het directe centrum van Hillegom. EÃn van de grotere appartementen uit het complex. Het balkon is goed.
26 appartementen.
In Hillegom zijn 21 woningen aan de Michiel de Ruyterstraat gesloopt. Trebbe heeft voor Woonstichting Stek uit Lisse op deze locatie een nieuwbouwplan met 26 appartementen ontwikkeld. De 26 nieuwe sociale huurappartementen hebben een oppervlakte van 80m2 en hebben drie kamers.
Sociale huur Appartement/Flat aan de Romeo 22 appartementen in Hillegom Wijk 00.
Plaatsen zoals, Lisse, Noordwijkerhout en Bennebroek zijn makkelijk te bereiken. Een supermarkt en het gezellige centrum van Hillegom is gelegen op loopafstand. Verdeling van de 22 appartementen. Stek verdeelt een gedeelte van de appartementen via lokaal maatwerk. Dit betekent dat wij bij de toewijzing van de appartementen in gebouw Romeo afwijken van de gebruikelijke regels.
Koopwoningen Hillegom Appartementen te koop in Hillegom funda.
Appartementen te koop in Hillegom. Nieuwbouwwoning te koop in Hillegom. Verkochte huizen in Hillegom. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Uw droompand binnen handbereik Hofzicht Makelaars.
Ga naar woning aabod Bekijk hier alle woning aanbod Woning aanbod. Gezamenlijk met de opdrachtgever woningen ontwikkelen en verkopen naar wens van de markt is onze grootste uitdaging Ga naar de nieuwbouwprojecten Bekijk de nieuwbouw projecten Nieuwbouwprojecten. Een woningen huren in de bollenstreek en omgeving? U bent hier aan het juiste adres. Ga naar de huurwoningen Bekijk de huurwoningen Huuraanbod. Op zoek naar kantoorruimte, bedrijfsruimte of andere bedrijfsmatig vastgoed? Ga naar het bedrijfsaanbod Bekijk het bedrijfsaanbod Bedrijfsaanbod. Garage XL in Lisse. Mariastraat 32, HILLEGOM.

Contacteer ons