Resultaten voor nieuwbouw appartementen ijsselstein te koop

nieuwbouw appartementen ijsselstein te koop
 
13 Koopappartementen en 4 ruime penthouses Hartje IJsselstein.
Via Van Oord Makelaardij hebben zich inmiddels al veel geïnteresseerden ingeschreven voor een appartement in plan Hartje IJsselstein. Heeft u ook interesse en heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dit dan via de inschrijfpagina op de speciale website en wij houden u automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen en verdere plannen. Binnen een aantal maanden zal er voor de mensen die zich via de site hebben ingeschreven voor de appartementen een informatiebijeenkomst worden georganiseerd waar meer inzicht in de plannen wordt gegeven en waarbij men ook de specifieke wensen van geïnteresseerden wil horen.
Ijsselstein 1 appartement nieuwbouw in Ijsselstein Mitula Woning.
Kleding mee, uw papieren, de laptop en klaar is kees. Een compleet inricht appartement in het bruisende centrum van ijsselstein! De keuken is compleet te noemen met. 2 dagen, 22 uur geleden van Huurexpert. Appartement In Breukelen Ut. Breukelen, Utrecht Te Koop Appartement. 16 nieuwbouw appartementen boven het winkelcentrum breukelen noord.
Appartement IJsselstein te koop HuizenZoeker.
10 appartementen in IJsselstein gevonden. U bent op zoek naar een koopwoning van het type Appartement in IJsselstein. Wij hebben 10 woningen gevonden die aangeboden worden via 3 makelaars. Weergave: Lijst Kaart. Ontvang dagelijks het nieuwe aanbod per e-mail. 3401 AD IJsselstein. Een ruim en goed afgewerkte maisonnette woning. Gelegen in de wijk. 3402 VE IJsselstein. Koopgarant woning inclusief 20% korting op de actuele koopprijs! 3402 VG IJsselstein. De inschrijving voor deze koopgarant woning is verlopen. Bedankt voor alle. 3402 HW IJsselstein. New Limits, de locatie van het vroegere stadskantoor, heeft in 2007 plaats. 3404 CA IJsselstein. Zeer royaal appartement van circa 106 m2 woonoppervlakte met balkon op het. 3404 VJ IJsselstein. Thuis komen in je eigen appartement op een super locatie! Dat kan aan de. 3404 CA IJsselstein. Ruim drie-kamer-appartement gelegen op de eerste verdieping in een modern. 3402 TM IJsselstein. Dit fijne 2 kamer appartement is prettig gelegen op de eerste verdieping van. 3404 CH IJsselstein. Omschrijving Prachtig afgewerkt ruim 3 kamer appartement. Entree met ruime hal. 3404 CH IJsselstein. 209.000, kk Fraai 3-kamer appartement gelegen op de derde, tevens. Het Hart 5. Te koop 4.
Huis kopen IJsselstein? Bekijk nu alle koopwoningen in IJsselstein.
3404 CB IJsselstein Wij heten je van harte welkom op de Boedapestlaan 22 in IJsselstein. Of je nou op zoek bent naar een woning om te starten of op zoek bent naar een woning met veel extra ruimte, dan ben je hier aan het.
Appartement kopen IJsselstein.
Onderstaand vindt u alle appartementen te koop in IJsselstein. 4 resultaten gevonden. Hieronder staan resultaten 1 tot 4. Prijs laag hoog. Kamers meest minst. Woonoppervlakte groot klein. Postcode 1 9. Laatste update recent eerst. Appartement Praagsingel 310 IJsselstein Het Hart 188.000 k.k.
Woningen te koop in IJsselstein, Lopik en Benschop Overduyn Makelaars.
Klanten over Overduyn. Wat is mijn huis waard? Alles regio utrecht. Kies type bouw. Van appartement in hartje IJsselstein tot eengezinswoning in Nieuwegein. En van stadsvilla tot vrijstaande bungalow. Overduyn heeft woningen in de verkoop voor elke woonwens en budget.
Appartement ijsselstein Trovit.
Trovit Appartement Utrecht IJsselstein. Je zoekopdracht: Appartement ijsselstein. 1-9 van de 9 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement ijsselstein. Bewaar deze zoekopdracht. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.
Koopwoningen IJsselstein Huizen te koop in IJsselstein funda.
Appartementen te koop in IJsselstein. Nieuwbouwwoning te koop in IJsselstein. Verkochte huizen in IJsselstein. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
IJsselstein Wat houdt het deelproject Koningshof-Schuttersgracht in? Wat houdt het deelproject Koningshof-Schuttersgracht in?
Een gevarieerd winkelaanbod achter mooie gevels, moderne appartementen en een heerlijk terras aan de gracht. De vernieuwing van de Schuttersgracht gaat de historische binnenstad van IJsselstein versterken. De Schuttersgracht opent eind 2017. De vraag Wie komt er naast de Action? heeft een mooie mix van branches opgeleverd waarmee het winkelaanbod in de binnenstad van IJsselstein wordt verrijkt. Naast de Action vestigen zich aan de Schuttersgracht een modeketen en andere speciaalzaken in mode, bloemen, food en delicatessen. Nog voor de zomer wil het college van Burgemeester en Wethouders de oude bibliotheek en Rabobank gesloopt hebben, zodat direct na de bouwvak de nieuwbouw kan plaatsvinden. De oplevering van de eerste 2.400 m2 nieuwe winkeloppervlakte is gepland in het vierde kwartaal van 2017. Dan verhuist de Action en kan aan fase2 worden gebouwd. Het college heeft in overleg met Vastgoedontwikkeling ArticaBV ervoor gekozen de havenzijde in de derde fase te realiseren.

Contacteer ons