Zoeken naar nieuwbouw appartementen vleuten

nieuwbouw appartementen vleuten
 
Nieuwbouw Utrecht Beumer.
Bij Beumer Garantiemakelaars De Meern staan verschillende nieuwbouwprojecten voor je op een rij. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw helpen wij je graag verder. Projecten in Vleuten De Meern. Nieuwbouw kent vele projecten. Beumer Garantiemakelaars De Meern helpt je bij de aanschaf van een nieuwe woning.
Te koop appartement in Vleuten, Utrecht, Utrecht Trovit.
3451 VH, Vleuten, Utrecht, Utrecht. Appartement in Vleuten Wonen in een gezellige, riante woning zonder de zorg van een eigen tuin maar met de mogelijkheid om heerlijk prive van. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 18 dagen geleden. Het Leiwerk, 26 3451 VJ Vleuten.
Soeverijn Vleuten Nieuwe 3 of 4-kamerappartementen.
Prachtige" ruime appartementen." Luxe" en comfort om heerlijk te kunnen wonen." Verschillende" vormen en maten." Midden" in het groen én een eigen tuin." Stelt u zich eens voor. Doe uw ogen dicht en stelt u zich eens voor: een prachtige zomerse namiddag, een warm briesje dat door de ramen uw ruime 3 of 4-kamerappartement binnenkomt, uw man die in de schitterende binnentuin rustig een boek leest Klinkt goed, toch?
Appartement Vleuten te koop HuizenZoeker.
10 appartementen in Vleuten gevonden. U bent op zoek naar een koopwoning van het type Appartement in Vleuten. Wij hebben 10 woningen gevonden. Of bekijk woningen van hetzelfde type gevonden in nabijgelegen plaatsen zoals Utrecht, De Meern en Haarzuilens. Weergave: Lijst Kaart.
Nieuwbouw De President Vleuten. foto-media. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
Alles over nieuwbouw kopen. Alles over nieuwbouw kopen. Binnenkort in verkoop. Zoek op kaart. inloggen met facebook aanmelden met google. Blijf op de hoogte. van alle ontwikkelingen rond De President. Interesse onder project. Interesse onder regio. Binnenkort in verkoop. 12 beschikbare kavels. Naar verwachting 1e kwartaal 2018 in verkoop! Door een aanpassing in de Funda software staat helaas ten onrechte dat de verkoop is gestart. Funda kan deze onjuiste vermelding niet op korte termijn aanpassen. Via de projectwebsite wordt u over de voortgang van het project correct geïnformeerd. Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 12 luxe waterappartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het zuiden/zuidwesten. Het bijzondere gebouw van De President is in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl. De zeer ruime appartementen bieden u veel mogelijkheden.
Nieuwbouw in Vleuten Haarzicht Vleuten.
In de nabije toekomst kunt u wonen op de locatie Haarzicht in Vleuten. In het derde kwartaal van 2018 start de bouw van huizen op deze locatie, direct gelegen naast landgoed Haarzuilens. Omgeven door historie en natuur worden hier circa 510 nieuwbouw woningen en een basisschool met kinderopvang gebouwd.
Nieuwbouw Soeverijn Vleuten. foto-media. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
Alles over nieuwbouw kopen. Binnenkort in verkoop. Zoek op kaart. inloggen met facebook aanmelden met google. Foto's' 4 Downloads. Luxe wonen nabij het oude dorp van Vleuten! Er zijn geen appartementen beschikbaar, maar het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor op de reservelijst.
Nieuwbouw Vleuten Nieuwbouwprojecten in Vleuten funda.
Nieuwbouw in Vleuten. Nieuwbouwprojecten in Vleuten. Nieuwbouwprojecten te huur in Vleuten. Nieuwbouwprojecten te koop in Vleuten. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Westpoint.
Het centrumgebied van Vleuterweide wordt in het noordoosten begrensd door de busbaan, in het zuiden door de Landschapsbaan en in het westen door de Burchtpromenade met zijn parkachtige inrichting. De 30 appartementen van WestPoint zijn gesitueerd tegen Winkelcentrum Vleuterweide en vlakbij de centrale vijver. Het beste van twee werelden dus: én alle voorzieningen om de hoek én prachtig uitzicht over de vijver. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer busbaan en NS-Station Vleuten zijn vlakbij maar ook met de auto afslagen van A12 en A2 zijn eveneens dichtbij.

Contacteer ons