Resultaten voor nieuwbouw appartementen zeist

nieuwbouw appartementen zeist
 
Nieuwbouw Zeist projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Nieuwbouw De Hooght Zeist. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
Alles over nieuwbouw kopen. inloggen met facebook aanmelden met google. Blijf op de hoogte. van alle ontwikkelingen rond De Hooght. Interesse onder project. Interesse onder regio. De Hooght Simply Elegant. Aan de 2e Hogeweg in Zeist staat het ABN Amro bankgebouw. De begane grond blijft de Bank maar de twee kantoorverdiepingen worden getransformeerd tot tien ruime appartementen.
Appartement Zeist te koop HuizenZoeker.
51 appartementen in Zeist gevonden. U bent op zoek naar een koopwoning van het type Appartement in Zeist. Wij hebben 51 woningen gevonden die aangeboden worden via 11 makelaars. Of bekijk woningen van hetzelfde type gevonden in nabijgelegen plaatsen zoals Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Austerlitz.
Nieuwbouw Zeist 26.803 huizen in 146 regionale projecten verkoop en verhuur.
De gemeente Zeist omvat de volgende plaatsen en kernen: Zeist-Noord, Centrum Zeist, Zeist-West, Huis Ter Heide, Bosch en Duin, Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Austerlitz, Beukbergen, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide, Sterrenberg. Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Nieuwbouw in deze gemeente. Alle nieuwbouw projecten. Huurwoningen en appartementen.
Patist Makelaardij en Taxatiebureau nieuwbouwprojecten, zeist, nieuwbouwmakelaar, projectontwikkeling, makelaar nieuwbouw.
Nieuwbouwmakelaardij is een specialisme! Walkarthouse te Zeist, Wonen in Art Deco Style. Wonen tegenover het monumentale Walkartpark en historische Stadhuis 1908 van Zeist. In het voormalige stadskantoor van de Gemeente Zeist worden gerealiseerd 30 nieuwbouw appartementen met een oppervlakte van ca.
Nieuwbouw Walkart House Zeist. foto-media. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
Alles over nieuwbouw kopen. Binnenkort in verkoop. Zoek op kaart. inloggen met facebook aanmelden met google. Walkart House, verkoop gestart! Een luxe appartementengebouw met een privé parkeergarage. U krijgt een zeer ruim doorzon appartement op de beste locatie in Zeist, een ruime art deco lobby, conciërgediensten en een berging op begane grond. DE VERKOOP IS GESTART! Indien u belangstelling heeft dan kunt u de brochure en het inschrijfformulier ophalen bij de verkopend makelaar. Aan de Slotlaan, op de plek waar jaren de gemeente Zeist haar kantoor heeft gehouden, wordt het Walkart House gerealiseerd. Een luxe appartementengebouw met een privé parkeergarage. U krijgt een ruime art deco lobby, conciërgediensten, berging op begane grond en een zeer ruim doorzon appartement op de beste locatie in Zeist. Wonen met uitzicht op het oude gemeentehuis en het Walkart Park! De appartementen hebben een grootte variërend van ca.
Start sloop-nieuwbouw 28 appartementen Zeist Plegt-Vos.
Start sloop-nieuwbouw 28 appartementen Zeist. Start sloop-nieuwbouw 28 appartementen Zeist. 08.01.2016 In de kerstvakantie is de officiële handeling verricht voor de start van het sloopwerk van de bestaande bebouwing aan de Voorheuvel te Zeist. De start van de nieuwbouw wordt verwacht rond de bouwvak van dit jaar.
HOME.
Wonen tegenover het monumentale Walkartpark en historische Gemeentehuis 1908 van Zeist. In het voormalige stadskantoor van de gemeente Zeist worden 30 vernieuwbouw appartementen gerealiseerd met een oppervlakte van ca. 75m2 tot ca. Er is een grote diversiteit aan appartementen beschikbaar, allen met een hoogwaardige kwaliteit, luxe opleverniveau en dat allemaal voor een zeer gunstige prijs.
Koopwoningen Zeist Appartementen te koop in Zeist funda.
Appartementen te koop in Zeist. Nieuwbouwwoning te koop in Zeist. Verkochte huizen in Zeist. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Onze nieuwbouw projecten Nassau Makelaars.
3705 JE Zeist. Aliantus Oud Seyst. 3701 HC Zeist. 3705 AM Zeist. 272.500 495.000 v.o.n. 499.000 699.000 v.o.n. 140 173 msup2 woonopp. 349.000 529.000 v.o.n. 103 134 msup2 woonopp. Gratis waardebepaling van uw woning. Vraag vrijblijvend aan. Bel mij terug.

Contacteer ons